| RSS

accounting outsourcing in ukraine

Показники мінімальної зарплати і прожиткового мінімуму в 2022 році

Закон України від 02 грудня 2021 року № 1928-IX «Про Державний бюджет України на 2022 рік» (далі – Закон № 1928) набрав чинності 01 січня 2022 року . 

Оплатити кредит в Альфа Банку

Справи справами, а погашення кредиту — за розкладом:) Про це нехитре правило знає кожен позичальник: варто прострочити кілька платежів, і можна очікувати на «фінансові санкції» у вигляді пені та погіршення кредитної історії. Не треба так! Ми підкажемо, як сплатити кредит Альфа-Банку за реквізитами швидко та без складнощів. 

Укрсиббанк знижує тарифи за обслуговування картрахунків фізосіб

UKRSIBBANK BNP Paribas Group інформує про зміни в умовах обслуговування нових та існуючих карткових рахунків для фізичних осіб. Нові умови актуальні для пакетних пропозицій All Inclusive, All Inclusive Ultra, De Luxe and Black Edition поза зарплатно-карткового проекту та почали діяти з 1 жовтня 2021 року. 

Правила уплаты налогов на единый счет.

С 01.01.2021 введен единый счет (3855*) для уплаты налогов. 

У 2020 українці безготівково скупилися на 325 мільярдів

У 2020 році українці сплатили через мережу торгових терміналів ПриватБанку понад 325 млрд грн, що на 31% більше, ніж за підсумками 2019 року (248 млрд грн). За даними ПриватБанку, кількість безготівкових оплат картками і безконтактними гаджетами за рік впевнено зросла на 26% — з 1,2 до 1,6 млрд транзакцій. 

В «черную пятницу» украинцы больше всего покупали частями

Украинская «черная пятница», которая по традиции дает старт предновогодним распродажам, установила новый рекорд покупки товаров в рассрочку, в три раза превысили среднесуточные показатели. При этом, общий объем покупок, оплаченных картами, за неделю распродаж увеличился лишь на 13%. 

lifecell и А-Банк запустили услугу уведомления абонентов оператора

С сегодняшнего дня абоненты lifecell, которые являются клиентами А-Банка, смогут получать напоминания о пополнении мобильного счета в приложении АБанк24. 





<