| RSS

accounting outsourcing in ukraine

ПриватБанк та ZEN.COM запускають швидкий сервіс грошових переказів до України

Українці, які живуть чи працюють за кордоном, незабаром будуть мати ще один зручний та надійний спосіб миттєво надсилати гроші своїм близьким додому. Як повідомив член правління ПриватБанку з питань роздрібного бізнесу Дмитро Мусієнко, новим партнером системи міжнародних грошових переказів PrivatMoney став європейський фінансовий сервіс ZEN.COM, що дає можливість українцям отримувати перекази з-за кордону за доступними […]

[ Дальше ] 24 Май, 2023 | Нет комментариев | Размещено в банк, Платежи, Украина |

ПриватБанк та Payoneer запустили в Приват24 “Запит платежу” та виплачуватимуть новим клієнтам премії за перші платежі

ПриватБанк та Payoneer запустили в Приват24 функцію “Запит платежу”. Новий зручний спосіб отримувати оплату за виконані послуги дозволяє фрілансерам легко надіслати платіжний запит, а їх клієнтам – швидко здійснити оплату. Щоб виставити інвойс, тепер достатньо вибрати баланс та натиснути кнопку «Запитати платіж», запити на оплату можна надсилати компаніям у всьому світі.  

[ Дальше ] 15 Август, 2022 | Нет комментариев | Размещено в банк, Платежи, Украина |

Объем денежных переводов из России в Грузию за месяц увеличился на 392,5%

Объем денежных переводов в Грузию в апреле 2022 года составил $308,1 млн. (944,8 млн. лари), что на 58,8% или $114,1 млн. больше, чем за аналогичный период апреля 2021 года, сообщает Национальный банк Грузии. 

Клієнти ПриватБанку перерахували на підтримку армії 1 млрд грн з рахунків “Бонус +”

ПриватБанк підвів підсумки роботи програми лояльності “Бонус+”, яка з початку травня припинила роботу у старому форматі, а всі накопичені кошти на бонусних рахунках клієнти могли перерахувати на підтримку ЗСУ та гуманітарні програми. 

ПриватБанк запустив пілотний проект емісії платіжних карток “Простір”

ПриватБанк запустив пілотний проект емісії платіжних карток національної платіжної системи «Простір». На першому етапі проекту такі картки за бажанням клієнтів можна оформити у базових відділеннях банку у Львівській, Івано-Франківській, Тернопільській та Закарпатській областях. ПриватБанк випускатиме картки “Простір” як звичайні картки для виплат. 

НПС «ПРОСТІР» відновлює дію комісії інтерчейндж за операціями оплати товарів і послуг

Національна платіжна система «ПРОСТІР» з 1 травня відновлює дію міжбанківських комісій (інтерчейндж) за операціями оплати товарів і послуг за допомогою платіжних карток ПРОСТІР. 

ПриватБанк та Ria Money Transfer запустили сервіс переказу коштів на картки всіх банків партнерів Ria в Україні

ПриватБанк в партнерстві з одним зі світових лідерів у галузі платіжних послуг Ria Money Transfer розширюють можливості відправлення прямих переказів з-за кордону на картки українців. 





<