| RSS

accounting outsourcing in ukraine

НПС «ПРОСТІР» відновлює дію комісії інтерчейндж за операціями оплати товарів і послуг

Національна платіжна система «ПРОСТІР» з 1 травня відновлює дію міжбанківських комісій (інтерчейндж) за операціями оплати товарів і послуг за допомогою платіжних карток ПРОСТІР. 

Зниження комісії interchange позитивно вплине на розвиток ринку, — О.Клименко

Зниження комісії interchange буде стимулювати шукати нові інструменти залучення та утримання клієнтів на карткові продукти та моделі роботи всіх гравців. Про це заявив член правління ОТП Банку з розвитку роздрібного бізнесу Олег Клименко під час круглого столу «Коли все буде cashless», організованого «Фінансовим клубом». 

[ Дальше ] 17 Декабрь, 2021 | Нет комментариев | Размещено в Платежи, тарифы, Украина |

Укрсиббанк знижує тарифи за обслуговування картрахунків фізосіб

UKRSIBBANK BNP Paribas Group інформує про зміни в умовах обслуговування нових та існуючих карткових рахунків для фізичних осіб. Нові умови актуальні для пакетних пропозицій All Inclusive, All Inclusive Ultra, De Luxe and Black Edition поза зарплатно-карткового проекту та почали діяти з 1 жовтня 2021 року. 

С сегодняшнего дня субсидии начисляются по-новому

В Украине начинают действовать новые правила начисления субсидий. Об этом ранее сообщили в Министерстве социальной политики. О том, как будут начислять субсидии и кто может остаться без выплат. 

Правительство Украины согласилось на более мягкое снижение зеленых тарифов

Власти Украины уступили в переговорах с инвесторами, согласившись, что снижение тарифов на электроэнергию может составить 15% для солнечной генерации и 7,5% — для ветрогенерации, сказала исполняющая обязанности министра энергетики. 

[ Дальше ] 11 Июнь, 2020 | Нет комментариев | Размещено в тарифы, Украина |

Укрсиббанк обнулил комиссию за перевод денег в другие банки

Укрсиббанк отменил в период с 8 по 24 апреля 2020 года (до момента окончания карантина) комиссию за перевод денег в другие банки, которые осуществлены в интернет-банкинге UKRSIBbusiness и StarAccess. Об этом сообщил банк в рассылке для своих клиентов. 

Приватбанк змінює тарифи на інкасацію, зняття готівки, поповнення Інтернет-карток

Приватбанк вносить зміни в деякі тарифи на розрахунково-касове обслуговування, що пов’язані з готівковими операціями. Що стосується послуги інкасації, то вона на період карантину стає дешевшою. При це повідомив Приватбанк з посилання на Олега Сергеєва, члена Правління банку (з питань корпоративного бізнесу). 





<