| RSS

accounting outsourcing in ukraine

Призначення платежу з 1 грудня 2023 для сплати єдиного податку: що зміниться

З 1 грудня 2023 року змінюються вимоги до призначення платежу для сплати єдиного податку. Тому юридичним особам, як і ФОП, потрібно знати про нові правила. Які нововведення чекають на українців з грудня 2023 року — читайте в матеріалі.

[ Дальше ] 28 Ноябрь, 2023 | Нет комментариев | Размещено в банк, Украина, учет, финансы |

Світовий річний дохід KPMG збільшився на 14%

Глобальний сукупний дохід мережі компаній KPMG складає 35 млрд дол. США за фінансовий рік, який закінчився 30 вересня 2022 року. В Україні доходи KPMG за 2022 фінансовий рік становили 605 млн грн проти 614 млн грн у 2021 році. 

Пропозиція для банків, державних та приватних компаній України.

Друзі, можемо запропонувати максимально швидке розміщення чи міграцію вашої ІТ-інфраструктури до наших сучасних дата-центрів в Латвії (Рига) та в Австрії (Відень). 

Звітність через СОНАТУ та технічна підтримка

Задля підтримки українських підприємств усі користувачі програми СОНАТА можуть звернутися до нас та отримати кваліфіковану допомогу у вирішенні своїх питань щодо звітності! Допомагаємо всім! 

ЄСВ: коли підприємці-єдинники, що мають основне місце роботи, подають Додаток 1 до Декларації платника єдиного податку?

Підприємці, у тому числі ті, які обрали спрощену систему оподаткування, які мають основне місце роботи, звільняються від сплати за себе єдиного внеску за місяці звітного періоду, за які роботодавцем було сплачено страховий внесок за таких осіб у розмірі не менше мінімального страхового внеску (частина шоста ст. 4 Закону України від 08.07.2010 №2464-VI «Про збір та […]

Держстат розробив чат-бот «Пошук за ЄДРПОУ»

Держстат розробив для смартфонів, планшетів та ПК чат-бот «Пошук за ЄДРПОУ», який працює в безкоштовному  месенджері «Telegram», що дозволяє отримати інформацію щодо форм статистичної звітності, за якими респондент залучений до звітування. 

Податкові новації в 2022 році

Основні положення Закону України від 30.11.2021 № 1914 «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень».





<