| RSS

accounting outsourcing in ukraine

Світовий річний дохід KPMG збільшився на 14%

Глобальний сукупний дохід мережі компаній KPMG складає 35 млрд дол. США за фінансовий рік, який закінчився 30 вересня 2022 року. В Україні доходи KPMG за 2022 фінансовий рік становили 605 млн грн проти 614 млн грн у 2021 році. 

Очікуєме зростання вартості акцій ПАТ «МХП» — 100%

Підтримайте український бізнес та отримайте профіт! Очікуєме зростання вартості акцій ПАТ «МХП» з $ 4 до $ 8 протягом року після скасування воєнного стану. ⠀ Компанія, що є провідним виробником курятини в Україні та на Балканах, має хороші фінансові показники та 3 головні стимули до зростання: 1. За результатами 2021 року прибуток на акцію МНРС […]

IBI-Rating підтвердило кредитні рейтинги ПрАТ «КІРОВОГРАДОБЛЕНЕРГО» та його облігацій

Рейтингове агентство IBI-Rating повідомляє про підтвердження довгострокових кредитних рейтингів ПрАТ «КІРОВОГРАДОБЛЕНЕРГО» та його відсоткових забезпечених облігацій серії А та серії С на рівні uaBBB з прогнозом «негативний». Кредитні рейтинги збережено в Контрольному списку, що зумовлено невизначеністю щодо ступеню впливу на діяльність Емітента очікуваного сповільнення ділової активності внаслідок тривалих військових дій на території України через агресію з боку РФ. 

Bank of Georgia Group PLC 1Q22 Results

Bank of Georgia Group PLC (the «Group») has published 1Q22 financial results.

Річний звіт Національного банку за 2021 рік

Національний банк оприлюднив Річний звіт за 2021 рік, у якому звітує про свою роботу та підсумовує зміни, що відбулися впродовж року у фінансовій системі та економіці України. 

РБІ: Звіт за перший квартал 2022 року

Консолідований прибуток становить 442 млн євро завдяки зваженому підходу до управління витратами на ризик 

ПриватБанк завершив перший квартал 2022 року з прибутком 3,7 млрд грн

ПриватБанк завершив перший квартал 2022 року з прибутком 3,7 млрд. грн. завдяки результатам довоєнних місяців.





<