| RSS

accounting outsourcing in ukraine

ТОП-7 новых криптовалют для инвестиций

Инвестирование в криптовалюту становится все более востребованным. И это не удивительно, ведь при правильных вложениях можно существенно приумножить собственный капитал, как не сможет обеспечить ни один другой инструмент инвестирования. 

Фонд гарантування шукає інвестора на виведення з ринку неплатоспроможного АТ «БАНК СІЧ»

Фонд гарантування вкладів розпочав пошук інвесторів, зацікавлених взяти участь у виведенні з ринку неплатоспроможного АТ «БАНК СІЧ». Відповідне оголошення про початок відкритого конкурсу оприлюднено на сайті Фонду. 

США будуть поповнювати військові запаси — є можливість заробити на акціях 3 компаній

Розмір допомоги США для України перевищив $ 53 млрд. Україні виділили 5500 систем Javelin, 1400 Stinger та 700 дронів Switchblade. Це ⅓ державних запасів такої техніки. 

[ Дальше ] 3 Июнь, 2022 | Нет комментариев | Размещено в банк, инвестиции, США |

Очікуєме зростання вартості акцій ПАТ «МХП» — 100%

Підтримайте український бізнес та отримайте профіт! Очікуєме зростання вартості акцій ПАТ «МХП» з $ 4 до $ 8 протягом року після скасування воєнного стану. ⠀ Компанія, що є провідним виробником курятини в Україні та на Балканах, має хороші фінансові показники та 3 головні стимули до зростання: 1. За результатами 2021 року прибуток на акцію МНРС […]

IBI-Rating підтвердило кредитні рейтинги ПрАТ «КІРОВОГРАДОБЛЕНЕРГО» та його облігацій

Рейтингове агентство IBI-Rating повідомляє про підтвердження довгострокових кредитних рейтингів ПрАТ «КІРОВОГРАДОБЛЕНЕРГО» та його відсоткових забезпечених облігацій серії А та серії С на рівні uaBBB з прогнозом «негативний». Кредитні рейтинги збережено в Контрольному списку, що зумовлено невизначеністю щодо ступеню впливу на діяльність Емітента очікуваного сповільнення ділової активності внаслідок тривалих військових дій на території України через агресію з боку РФ. 

ОТП Банк продовжує брати участь в аукціонах Мінфіну з продажу військових ОВДП

ОТП Банк продовжує брати участь в аукціонах Міністерства фінансів України з продажу військових облігацій внутрішньої державної позики на користь своїх клієнтів, наступний з яких відбудеться у вівторок, 19 квітня 2022 р. 

Укрексімбанк придбав Військових облігацій на понад 8 мільярдів гривень

Обсяг військових облігацій України, придбаних на аукціонах Мінфіну Укрексімбанком та його клієнтами, становив 8,1 млрд.грн. Загалом Міністерство фінансів України на аукціонах розмістило облігації на суму 41 млрд.грн. 





<