| RSS

accounting outsourcing in ukraine

ОТП Банк продовжує брати участь в аукціонах Мінфіну з продажу військових ОВДП

ОТП Банк продовжує брати участь в аукціонах Міністерства фінансів України з продажу військових облігацій внутрішньої державної позики на користь своїх клієнтів, наступний з яких відбудеться у вівторок, 19 квітня 2022 р. 

ОТП Банк придбав на міжнародних біржах цінні папери на понад 8 млн долл.

ОТП Банк придбав на міжнародних біржах корпоративні цінні папери (ЦБ) для своїх клієнтів на понад 8 млн дол. з початку впровадження цієї послуги у вересні 2021 року, повідомила начальник управління Private Banking ОТП Банку Вікторія Мислива у коментарі інформаційному агентству «Інтерфакс-Україна». 

Підсумки торгів на UX за грудень 2021 року

Загальний обсяг торгів на «Українській біржі» у грудні склав 2 309 204 387,79 грн, а загальна кількість угод — 828. 

Freedom Finance Ukraine підвів підсумки 2021 року

Для Freedom Finance 2021 рік був наповнений викликами та досягненнями, новими проєктами та перемогами.- Ринкова капіталізація Freedom Holding Corp. перевищила $4 млрд. 

Morgan Stanley увеличил долю во Freedom Holding Corp. почти в три тысячи раз

Международный финансовый холдинг Morgan Stanley во втором квартале 2021 года увеличил свою долю во Freedom Holding Corp. почти в три тысячи раз. Morgan Stanley приобрел 204,94 тыс. акций холдинга, в то время как в первом квартале компания владела только 69 акциями. 

Райффайзен Банк Аваль решил направить более 2 млрд грн на выплату дивидендов

Райффайзен Банк Аваль (Киев) решил направить 2,037 млрд грн на выплату дивидендов, сообщается в пресс-релизе банка со ссылкой на решение общего собрания акционеров 23 апреля. 

Україна завершила розміщення єврооблігацій на суму 1,25 млрд. доларів США з погашенням в 2029 році

30 квітня 2021 року Україна провела розрахунки за новим випуском облігацій зовнішніх державних позик (єврооблігацій) на суму 1 250 000 000 доларів США з погашенням в 2029 році.  4 травня єврооблігації будуть включені в офіційний список та допущені до торгів на головному ринку біржі London Stock Exchange. Це перше розміщення суверенних єврооблігацій України на Лондонській […]





<