| RSS

accounting outsourcing in ukraine

Укрексімбанк придбав Військових облігацій на понад 8 мільярдів гривень

Обсяг військових облігацій України, придбаних на аукціонах Мінфіну Укрексімбанком та його клієнтами, становив 8,1 млрд.грн. Загалом Міністерство фінансів України на аукціонах розмістило облігації на суму 41 млрд.грн. 

ОЗДП із дохідністю до 150% у доларах

На ринку зовнішнього державного боргу України суверенні єврооблігації торгуються з дисконтом 40−60%. Додайте у портфель найприбутковіший валютний актив у цьому році. Реальна дохідність деяких випусків становить 65−85% і навіть 150%. 

Кредобанк зменшує мінімальну суму інвестицій у військові облігації України до 50 тисяч гривень

Кредобанк спрощує доступ до придбання військових облігацій внутрішньої державної позики України. Для цього банк зменшив у 10 разів – до 50 тисяч гривень мінімальну суму інвестицій в облігації, а також скасував комісію за брокерські послуги.

Freedom Finance Ukraine підвів підсумки 2021 року

Для Freedom Finance 2021 рік був наповнений викликами та досягненнями, новими проєктами та перемогами.- Ринкова капіталізація Freedom Holding Corp. перевищила $4 млрд. 

Укрексімбанк організовує розміщення облігацій Києва серії «О»

АТ «Укрексімбанк» як Організатор розміщення випуску облігацій внутрішніх місцевих позик Київської міської ради серії «О» (далі – Облігації) оприлюднює публічну пропозицію Облігацій в процесі емісії.

[ Дальше ] 3 Декабрь, 2021 | Нет комментариев | Размещено в банк, облигации, Украина |

Україна завершила розміщення єврооблігацій на суму 1,25 млрд. доларів США з погашенням в 2029 році

30 квітня 2021 року Україна провела розрахунки за новим випуском облігацій зовнішніх державних позик (єврооблігацій) на суму 1 250 000 000 доларів США з погашенням в 2029 році.  4 травня єврооблігації будуть включені в офіційний список та допущені до торгів на головному ринку біржі London Stock Exchange. Це перше розміщення суверенних єврооблігацій України на Лондонській […]

ПриватБанк запустил услугу покупки ценных бумаг в обновленной веб версии Приват24

ПриватБанк запустил операции с ценными бумагами в обновленной версии Приват24 2.0 WEB. Обновленная версия включает в себя как доступные ранее возможности покупки и управления портфелем ценных бумаг в режиме online, так и новые идеи и функции. 





<