| RSS

accounting outsourcing in ukraine

Укрексімбанк запровадив депозит для захисту від курсових ризиків

Для задоволення попиту вкладників на інструменти надійного захисту своїх заощаджень від коливань валютного курсу державний Укрексімбанк пропонує новий депозит «Валюта без обмежень». 

Укрексімбанк запровадив продаж безготівкової валюти для розміщення на депозит

Державний Укрексімбанк відповідно до рішення Національного банку за заявками приватних клієнтів здійснює продаж безготівкової валюти з подальшим розміщенням на депозит на строк від трьох місяців без права дострокового розірвання. Нові регулятивні правила мають створити альтернативу вкладенню коштів у готівкову валюту, що зменшить попит на неї та тиск на обмінний курс у готівковому сегменті валютного ринку. 

Сума вкладів фізосіб у банках-учасниках Фонду станом на 1 травня 2022 року становила 840,9 млрд грн

Станом на 1 травня 2022 року загальна сума вкладів фізичних осіб (у т.ч. фізичних осіб-підприємців) у банках-учасниках Фонду гарантування вкладів склала 840,9 млрд грн. (в т.ч. 128,8 млрд грн АТ «Ощадбанк», який з 13 квітня 2022 року набув статусу банку-учасника Фонду). Із загальної суми вкладів фізичних осіб на початок травня 2022 року: вклади у національній валюті – 554,6 млрд грн; […]

Кредобанк підвищує ставки за депозитами у гривні

Від сьогодні, 17 травня, Кредобанк підвищує відсоткові ставки за депозитними вкладами «Прибутковий» та «Оптимальний» у національній валюті, а також за ощадним рахунком «Кишеня». 

Обмін гривні можливий у кількох десятках відділень PKO Bank Polski

З п’ятниці, 25 березня, громадяни України можуть обміняти максимум 10 000 гривень на одного дорослого – початково, обмін буде можливим у 52 вибраних відділеннях PKO Bank Polski. Згодом таких відділень буде 100. 

Нацбанк України заборонив зняття з рахунків готівкової іноземної валюти

Національний банк України заборонив зняття з рахунків готівкової іноземної валюти, повідомив глава центробанку Кирило Шевченко. 

[ Дальше ] 24 Февраль, 2022 | Нет комментариев | Размещено в банк, валюта, гривна, НБУ, Украина |

У 2021 році міжнародні резерви України зросли до майже 31 млрд дол. США

Станом на 1 січня 2022 року міжнародні резерви України за попередніми даними становили 30 940,9 млн дол. США. Упродовж 2021 року вони зросли на 1,8 млрд дол. США, або на 6%. Міжнародні резерви збільшилися завдяки отриманню Україною зовнішнього фінансування та купівлі валюти Національним банком на валютному ринку. 

[ Дальше ] 11 Январь, 2022 | 1 комментарий | Размещено в банк, валюта, гривна, НБУ, Украина |




<