| RSS

accounting outsourcing in ukraine

Укрексімбанк запровадив продаж безготівкової валюти для розміщення на депозит

Державний Укрексімбанк відповідно до рішення Національного банку за заявками приватних клієнтів здійснює продаж безготівкової валюти з подальшим розміщенням на депозит на строк від трьох місяців без права дострокового розірвання. Нові регулятивні правила мають створити альтернативу вкладенню коштів у готівкову валюту, що зменшить попит на неї та тиск на обмінний курс у готівковому сегменті валютного ринку. 

«За новим механізмом НБУ банк може забезпечити власним клієнтам безпечне та комфортне придбання валюти у безготівковій формі та убезпечити від ризиків обмінних операцій «на вулиці». В свою чергу, державний банк отримує додаткові можливості із залучення ресурсів для підтримки економіки країни. Водночас нашим завданням є не тільки залучення коштів, а й сервісна складова – бути максимально лояльними до наших клієнтів, надати можливість вибору фінансових інструментів і підказати, як краще розпорядитися ними», – повідомив член Правління Укрексімбанку Михайло Медко.

Ставки та інші умови розміщення коштів на депозитний рахунок у разі безготівкового придбання валюти є стандартними для валютних вкладів банку на строк від трьох місяців.

По закінченню строку депозиту кошти у валюті вкладу в повному обсязі разом з відсотками доступні для використання. За необхідності у будь-який зручний час їх можна отримати у касах банку у готівковій формі (екв. 100 тис. грн на день).

Для проведення валютообмінних операцій, оформлення депозиту та отримання коштів клієнти можуть звертатися до менеджерів відділень банку, які працюють у штатному режимі.

(c) Banknews

 

»Главная страница«

Оставить комментарий 1906 просмотров, 1 - сегодня |

Оставить комментарий





<