| RSS

accounting outsourcing in ukraine

Укрексімбанк запровадив депозит для захисту від курсових ризиків

Для задоволення попиту вкладників на інструменти надійного захисту своїх заощаджень від коливань валютного курсу державний Укрексімбанк пропонує новий депозит «Валюта без обмежень». 

Укрексімбанк запровадив продаж безготівкової валюти для розміщення на депозит

Державний Укрексімбанк відповідно до рішення Національного банку за заявками приватних клієнтів здійснює продаж безготівкової валюти з подальшим розміщенням на депозит на строк від трьох місяців без права дострокового розірвання. Нові регулятивні правила мають створити альтернативу вкладенню коштів у готівкову валюту, що зменшить попит на неї та тиск на обмінний курс у готівковому сегменті валютного ринку. 

Сума вкладів фізосіб у банках-учасниках Фонду станом на 1 травня 2022 року становила 840,9 млрд грн

Станом на 1 травня 2022 року загальна сума вкладів фізичних осіб (у т.ч. фізичних осіб-підприємців) у банках-учасниках Фонду гарантування вкладів склала 840,9 млрд грн. (в т.ч. 128,8 млрд грн АТ «Ощадбанк», який з 13 квітня 2022 року набув статусу банку-учасника Фонду). Із загальної суми вкладів фізичних осіб на початок травня 2022 року: вклади у національній валюті – 554,6 млрд грн; […]

Як проводяться операції з інвалютою під час воєнного стану: детальне роз’яснення НБУ

НБУ навів відповіді на всі можливі питання щодо розрахунків у іноземній валюті та її зняття як в Україні так й за її межами під час воєнного стану. 

[ Дальше ] 5 Апрель, 2022 | Нет комментариев | Размещено в банк, валюта, доллар, Украина |

Зимовий відкат. Чому гривня почала втрачати позиції і що це означає для економіки

Ще нещодавно було 26, а до кінця листопада — 27,4. Чому гривня, яка впевнено зміцнювалася протягом усього 2021 року, раптово почала втрачати позиції і що це означає для економіки. 

[ Дальше ] 20 Декабрь, 2021 | Нет комментариев | Размещено в банк, валюта, гривна, доллар |

Украинцы в I пол. продали на $1,25 млрд больше инвалюты, чем купили

Чистое предложение иностранной валюты со стороны населения Украины в январе-июне составило $1,25 млрд, сообщил глава Совета Национального банка Украины (НБУ) Богдан Данилишин. 

Курс гривні до доллара США 26.05.2021

За даними спеціалізованих ресурсів, 26 травня торги на міжбанку відбуваються в діапазоні 27,54-27,57 грн/дол. На «чорному» ринку — 27,47-27,55 грн/дол. 





<