| RSS

accounting outsourcing in ukraine

Кредобанк підвищує ставки за депозитами у гривні

Від сьогодні, 17 травня, Кредобанк підвищує відсоткові ставки за депозитними вкладами «Прибутковий» та «Оптимальний» у національній валюті, а також за ощадним рахунком «Кишеня». 

 Відтепер найвища ставка за депозитом «Прибутковий», який дозволяє отримувати максимальний дохід, становить 7%, а за депозитним вкладом «Оптимальний» —  5,5%. Розмір процентних ставок по ощадному рахунку «Кишеня» становить максимально – 3%. Не змінюється розмір процентних ставок на вклади в американських доларах та євро.                                                                                                                      

«Ми працюємо над новими вигідними пропозиціями для клієнтів, аби навіть в умовах війни пропонувати вигідні можливості розмістити свої вільні кошти. Банківська система гідно витримала виклик повномасштабної збройної агресії росії та продовжує безперебійно обслуговувати українців. Кредобанк як системний банк та частина міжнародної фінансової групи PKO Bank Polski пропонує своїм клієнтам надійні банківські послуги європейського рівня», – говорить директор департаменту роздрібних клієнтів АТ «Кредобанк» Олександр Супрунович.

За перші чотири місяці 2022 року обсяг коштів фізичних осіб у національній валюті в Кредобанку зріс на 8%, а загальна сума вкладів населення станом на кінець квітня 2022 року склала майже 2 мільярди гривень. На початку травня банк увійшов до десятки лідерів за кількістю вкладів населення сумою 400-600 тисяч гривень.

Кредобанк заснований у Львові у 1990 році, віднесений Національним банком України до системно важливих банків України та входить до фінансової групи PKO Bank Polski – найбільшої фінансової інституції Польщі та однієї з найбільших фінансових груп Центрально-Східної Європи. Домінуючий підрозділ групи – найбільший банк Польщі PKO Bank Polski зі 100-літньою історією, один з найстійкіших банків Європи за результатами стрес-тестів Європейської адміністрації банківського нагляду (липень 2021 р.).

(c) Banknews

»Главная страница«

Оставить комментарий 191 просмотров, 1 - сегодня |

Оставить комментарий





<