| RSS

accounting outsourcing in ukraine

ТОП-7 новых криптовалют для инвестиций

Инвестирование в криптовалюту становится все более востребованным. И это не удивительно, ведь при правильных вложениях можно существенно приумножить собственный капитал, как не сможет обеспечить ни один другой инструмент инвестирования. 

Цього тижня на продаж виставлено активи на загальну суму майже 944 млн грн

Протягом поточного тижня (22 – 26 серпня 2022) запланований продаж активів 4 банків, що ліквідуються, на загальну суму 943,75 млн грн. Із них на суму 657,23 млн грн виставлено на продаж права вимоги за виданими банками кредитами, а на суму 286,52 млн грн нерухоме майно, земельні ділянки та інші основні засоби. 

[ Дальше ] 23 Август, 2022 | Нет комментариев | Размещено в активы, банк, Украина |

Очікуєме зростання вартості акцій ПАТ «МХП» — 100%

Підтримайте український бізнес та отримайте профіт! Очікуєме зростання вартості акцій ПАТ «МХП» з $ 4 до $ 8 протягом року після скасування воєнного стану. ⠀ Компанія, що є провідним виробником курятини в Україні та на Балканах, має хороші фінансові показники та 3 головні стимули до зростання: 1. За результатами 2021 року прибуток на акцію МНРС […]

Сума продажу активів неплатоспроможних банків у грудні 2021 року становила 72,7 млн грн

Фонд гарантування вкладів у грудні 2021 року провів успішні аукціони з продажу активів банків, що ліквідуються, на суму 70,97 млн грн. Крім цього,було здійснено продаж майна безпосередньо фізичним та юридичним особам на 1,7 млн грн. Таким чином, загальна сума реалізації активів становила 72,7 млн грн. Усього впродовж місяця проведено 136 відкритих електронних аукціонів,із них 13 […]

[ Дальше ] 5 Январь, 2022 | Нет комментариев | Размещено в активы, банк, Украина |

Freedom Finance Ukraine підвів підсумки 2021 року

Для Freedom Finance 2021 рік був наповнений викликами та досягненнями, новими проєктами та перемогами.- Ринкова капіталізація Freedom Holding Corp. перевищила $4 млрд. 

Райф отримав понад 2,3 млрд. прибутку у 1 півріччі 2021 р.

Райффайзен Банк отримав прибуток у 2 кварталі 2021 року у розмірі 1,25 млрд грн, а з початку року наростаючим підсумком прибуток банку склав 2,33 млрд грн. Як і у попередні періоди, такий результат є одним із найкращих серед українських банків. 

Фонд гарантування відновив контроль над одним із найбільших зомбі-банків – ПАТ «Златобанк»

02 лютого 2021 року Фонду гарантування вкладів фізичних осіб вдалося поставити крапку в тривалій боротьбі за відновлення контролю над ПАТ «Златобанк». Тим самим один із найбільших зомбі-банків, всупереч шаленій протидії колишніх власників, повернувся у правову площину. А значить – продовжиться повноцінна процедура ліквідації неплатоспроможного банку, відновиться розрахунок із вкладниками та кредиторами. 





<