| RSS

accounting outsourcing in ukraine

Пропозиція для банків, державних та приватних компаній України.

Друзі, можемо запропонувати максимально швидке розміщення чи міграцію вашої ІТ-інфраструктури до наших сучасних дата-центрів в Латвії (Рига) та в Австрії (Відень). 

Ви матимете можливість вибирати серед таких послуг – Приватна хмара, окремі віртуальні сервери VPS а також виділені сервери під будь які завдання.

В цей скрутний час для нашої країни ми готові забезпечити безкоштовну допомогу при міграції даних та надати мінімальні ціни за використання ресурсів.

Ми розуміємо, що особливо зараз важливо мінімізувати витрати на супроводження ІТ-інфраструктури. Мігруючи до Хмари SkyGroup ви економите на капітальних витратах, не платите за електроенергію, охолодження, не думаєте про склад запасних частин і не маєте проблеми морального старіння куплених серверів. Замість утримання власного серверного парку із надлишковими ресурсами, придбаними «з запасом» — у вас будуть тільки операційні затрати і ви будете платите тільки за ті ресурси, які використовуєте.

Ми допоможемо Вам з підбором необхідної конфігурації серверів та оперативно здійснимо міграцію ваших сервісів та даних до Хмари SkyGroup. Платежі приймаємо як безготівково (з та без ПДВ), так і картками, переказами як в Україні, так і за кордоном а також у криптовалюті.

SkyGroup – це латвійська компанія з українським корінням – провайдер хмарних сервісів, датацентри якої розташовані у Латвії та Австрії і надійно захищені як фізично, так і законодавчо.

Наші дата-центри відповідають найсучаснішим вимогам Tier II-III, ми також використовуємо рішення щодо кібербезпеки та резервного копіювання від світових лідерів-виробників для захисту даних наших клієнтів.

SkyGroup активно допомагає українським волонтерам та кібер-добровольцям, надаючи їм віртуальні ресурсі для забезпечення безупинної роботи їх ІТ-систем.

З усіх питань звертайтесь до нашого комерційного директора Павла Кисельова за телефоном +43 664 75315225 (доступні месенджери: WhatsApp, Viber, Telegram, FaceTime, Signal), або пишіть нам на email sales@skygroup.lv.

(c) Banknews

»Главная страница«

Оставить комментарий 891 просмотров, 1 - сегодня |

Оставить комментарий





<