| RSS

accounting outsourcing in ukraine

Ипотека-2021: итоги года

Около 10,6 тысяч кредитов на покупку недвижимости выдали украинские банки по итогам 2021 года. Средний чек – эквивалент около 30 тысяч долларов под 13-16% годовых эффективной ставки. Льготной ипотеки там — слезки. 

«Доступна іпотека 7%»: скільки кредитів видано за рік?

Станом на 30 грудня 2021 року за програмою «Доступна іпотека 7%» уповноваженими банками підписано 1320 кредитних договорів на загальну суму 1,145 млрд грн. 

Кредобанк видав 20 кредитів за програмою «Доступна іпотека 7%»

Кредобанк видав 20 кредитів на житло у рамках дії державної програми «Доступна іпотека 7%», з них 7 кредитів — на придбання квартир на первинному ринку. Загальна сума виданих банком пільгових кредитів у рамках державної програми становить майже 16 млн. гривень. 

Ипотека в Украине дорожает: под какой процент дают кредит

Ставки по ипотечным кредитам в банках в Украине продолжили расти. В феврале средняя эффективная ставка ипотечного кредита на вторичном рынке составляла 13,9%, на первичном — 17,1%. Об этом свидетельствуют результаты опросов банков от Национального банка Украины.  

Верховний Суд підтримав правову позицію ПриватБанку в боротьбі за “Мир”

Верховний Суд  скасував судові рішення першої та апеляційної інстанцій про визнання недійсним договору іпотеки та  позбавлення права власності ПриватБанку на київський готель “Мир”. Таким чином, банку вдалося отримати чергову перемогу у боротьбі за майно, яке було передане на баланс ПриватБанку до його націоналізації.   

Майже 40% позичальників банку «Аркада» подали заявки на проведення реструктуризації іпотечних кредитів

Кількість охочих приєднатися до програми реструктуризації заборгованості за іпотечними кредитами фізичних осіб, запровадженої Фондом гарантування, зростає. На сьогодні майже 40% позичальників АТ АКБ «Аркада» подали до банку відповідні заявки. 

Кредобанк знижує ставки за іпотечними кредитами до 14% річних  

«Кредобанк» вдруге за останні 3 місяці знижує відсоткові ставки за кредитами на придбання житлової нерухомості для фізичних осіб та рефінансування кредитів під заставу нерухомості.  Відтепер у банку можна отримати іпотечний кредит або рефінансувати кредит під заставу нерухомості за ставкою від 14% річних. 

[ Дальше ] 14 Февраль, 2020 | 1 комментарий | Размещено в банк, ипотека, кредит, ставка, Украина |




<