| RSS

accounting outsourcing in ukraine

Кредобанк знижує ставки за іпотечними кредитами до 14% річних  

14 Февраль, 2020 | 1 комментарий | Размещено в банк, ипотека, кредит, ставка, Украина

«Кредобанк» вдруге за останні 3 місяці знижує відсоткові ставки за кредитами на придбання житлової нерухомості для фізичних осіб та рефінансування кредитів під заставу нерухомості.  Відтепер у банку можна отримати іпотечний кредит або рефінансувати кредит під заставу нерухомості за ставкою від 14% річних. 

Іпотечний кредит за фіксованою ставкою від 14% річних на перші 3 роки кредитування можна отримати на придбання житла на вторинному ринку  за умови участі власними коштами від 40% вартості об’єкта кредитування. У разі участі власними коштами від 20% до 39% відсоткова ставка на перші 3 роки кредитування складе від 15% річних. При купівлі нерухомості на первинному ринку відсоткова ставка на перші 3 роки кредиту складе від 15% річних при участі власними коштами від 40% та від 16% річних при участі власними коштами від 20% до 39% вартості об’єкта, що купується. Після перших трьох років кредитування за іпотечним кредитом діє змінна відсоткова ставка, що розраховується з маржею банку на базі UIRD3M – індикативної ставки Українського індексу ставок за 3-місячними депозитами фізичних осіб, яка публікується щоденно на офіційному сайті Національного банку України. Термін кредитування – до 20 років.

«Кредобанк вдруге знижує базові відсоткові ставки за іпотечними кредитами, що відповідає сучасним ринковим тенденціям та є результатом дій Національного банку України зі сприяння фінансової стабільності, передбачених меморандумом про взаєморозуміння між Кабінетом Міністрів України та НБУ. Сподіваємось, що нинішня пропозиція, яка є чи не найнижчою на українському ринку, дозволить багатьом українцям здійснити мрію мати власне житло, здешевити діючий іпотечний кредит завдяки рефінансуванню або ж отримати кредит на будь-які потреби під заставу нерухомості»,  – говорить директор департаменту роздрібних клієнтів АТ «Кредобанк» Орися Юзвишин.

Рефінансування під заставу нерухомості можливе для будь-яких кредитів, наданих фізичним особам банками та фінансовими компаніями. Рефінансуванню підлягає заборгованість, яка обслуговується без прострочень. Відсоткова ставка за таким кредитом складає від 14% річних та не змінюється протягом перших трьох років кредитування. Ставка за кредитом на поточні потреби під заставу  нерухомості – від 16% на перший рік кредитування. У подальші роки діє змінна відсоткова ставка, що розраховується на базі UIRD3M – індикативної ставки Українського індексу ставок за 3-місячними депозитами фізичних осіб, яка публікується щоденно на офіційному сайті Національного банку України. Термін кредитування – до 20 років та залежатиме від цілі кредитування у первинного кредитора.

 Довідка:

АТ «Кредобанк» заснований у Львові у 1990 році, віднесений Національним банком України до системно важливих банків та входить до фінансової групи PKO Bank Polski – найбільшої фінансової інституції Польщі та однієї з найбільших фінансових груп Центрально-Східної Європи. Домінуючий підрозділ групи – найбільший банк Польщі PKO Bank Polski зі 100-літньою історією, найстійкіший з 48 банків Європи за результатами стрес-тестів Європейської адміністрації банківського нагляду (листопад 2018 р.).

(с) Banknews

»Главная страница«

Оставить комментарий 366 просмотров, 1 - сегодня |
Follow Discussion

1 комментарий to “Кредобанк знижує ставки за іпотечними кредитами до 14% річних  ”

  1. admin:

    Кредобанк продовжує термін дії платіжних карт
    У зв’язку з надзвичайною ситуацією, викликаною пандемією коронавірусу COVID-19, Кредобанк продовжує термін дії всіх платіжних карт, що підлягають перевипуску у березні-травні, до 30 червня 2020 року включно.
    З картками, термін дії яких завершився, можна буде без обмежень здійснювати такі операції:
    • Зняття коштів в банкоматах Кредобанку
    • Поповнення картки в терміналах самообслуговування Кредобанку
    • розрахунок у торгівельних точках електронними гаманцями Google Pay та Apple Pay
    • оn-line оплата в Інтернет-магазинах (з вказанням продовженого терміну дії картки – 06/20)
    • здійснення платежів з картки в онлайн-банкінгу
    Звертаємо вашу увагу, що розрахунок платіжною карткою із завершеним терміном дії у торгівельних точках буде доступним за умови, якщо банк-екваєр магазину, де здійснюється оплата, не перевіряє термін дії картки безпосередньо на платіжному терміналі.
    За продовженою карткою буде недоступна можливість зняття коштів у касах відділень банку.
    Водночас Кредобанк нагадує, що всі картки, термін дії яких завершується у березні-травні 2020 року, незалежно від продовження терміну їх дії будуть перевипущені банком автоматично без додаткових звернень. Усі клієнти за бажанням можуть отримати нові платіжні картки у відділеннях банку протягом останнього місяця дії, що вказаний на платіжній картці, або ж пізніше.

Оставить комментарий





<