| RSS

accounting outsourcing in ukraine

Верховний Суд підтримав правову позицію ПриватБанку в боротьбі за “Мир”

Верховний Суд  скасував судові рішення першої та апеляційної інстанцій про визнання недійсним договору іпотеки та  позбавлення права власності ПриватБанку на київський готель “Мир”. Таким чином, банку вдалося отримати чергову перемогу у боротьбі за майно, яке було передане на баланс ПриватБанку до його націоналізації.   

Як повідомила прес служба ПриватБанку, 14 січня 2021 року Верховним Судом у складі Касаційного господарського суду за наслідками розгляду касаційної скарги Банку ухвалено Постанову у справі № 910/15803/19 (за позовом ТОВ “АЕФ” до АТ КБ “ПриватБанк”, ТОВ «Ардена»). Верховний Суд дійшов висновку про наявність підстав для скасування судових рішень першої та апеляційної інстанцій із передачею справи на новий розгляд до суду першої інстанції.

Нагадаємо, що до націоналізації банку в серпні 2016 року за рахунок переходу права власності на заставне майно (готель “Мир”,  м. Київ, проспект Голосіївський, буд. 70) до АТ КБ “ПриватБанк” згідно з договором іпотеки, укладеним з ТОВ «АРДЕНА», була погашена частина кредиту ТОВ «АЕФ» за валютним кредитним договором від 2013 року на суму майже 18 млн  долл США.

(c) Banknews

 

»Главная страница«

Оставить комментарий 382 просмотров, 1 - сегодня |
Follow Discussion

1 комментарий to “Верховний Суд підтримав правову позицію ПриватБанку в боротьбі за “Мир””

  1. admin:

    Приватбанк погряз в судах.

Оставить комментарий





<