| RSS

accounting outsourcing in ukraine

ПриватБанк переміг у суді щодо права розпорядження майном ТЦ “Приозерний” у Дніпрі

25 травня 2022 року Центральний апеляційний господарський суд (м. Дніпро) задовольнив апеляційну скарга АТ КБ “ПриватБанк” на ухвалу судді Господарського суду Дніпропетровської області Манько Г.В., якою державному банку було заборонено користуватися та розпоряджатися власним нерухомим майном в м. Дніпро — ТЦ “Приозерний”. 

ПриватБанк підтвердив у апеляційному суді законність права власності на будівлю головного офісу у Дніпрі

25 квітня 2022 року Центральний апеляційний господарський суд (м. Дніпро) задовольнив апеляційні скарги ПриватБанку та Дніпропетровської обласної прокуратури і скасував рішення  господарського суду Дніпропетровської області та відмовив повністю у позові НВ ТОВ «Океанмаш», який намагався позбавити ПриватБанк законного права власності на один з офісів у місті Дніпро. 

Верховний Суд підтримав правову позицію ПриватБанку в боротьбі за “Мир”

Верховний Суд  скасував судові рішення першої та апеляційної інстанцій про визнання недійсним договору іпотеки та  позбавлення права власності ПриватБанку на київський готель “Мир”. Таким чином, банку вдалося отримати чергову перемогу у боротьбі за майно, яке було передане на баланс ПриватБанку до його націоналізації.   

Відкритий лист Національної спілки архітекторів України.

Відкритий лист Національної спілки архітекторів України. 

Украина может вновь национализировать ПриватБанк при необходимости

Национальный банк Украины не исключает, что ПриватБанк может быть вновь национализирован, если суд отменит принятое в 2016 году решение о передаче крупнейшего кредитора Украины в государственную собственность, сказала Рейтер первый замглавы НБУ Екатерина Рожкова. 

В редакції Finance.ua був обшук, вилучено ноутбуки і сервери.

Вчора, 24 квітня, в редакцію Finance.ua прийшли з обшуком представники правоохоронних органів. В результаті 11-годинного обшуку у співробітників компанії забрали робочі комп’ютери, а з серверної винесли всі сервери. По це повідомила редакція Finance.ua. 

Россия запретила импорт двигателей и шоколада с Украины

Россия ввела запрет на ввоз ряда сельскохозяйственных и промышленных товаров с Украины, включая овощи, шоколад, двигатели, стройматериалы и строительную технику. 





<