| RSS

accounting outsourcing in ukraine

В редакції Finance.ua був обшук, вилучено ноутбуки і сервери.

Вчора, 24 квітня, в редакцію Finance.ua прийшли з обшуком представники правоохоронних органів. В результаті 11-годинного обшуку у співробітників компанії забрали робочі комп’ютери, а з серверної винесли всі сервери. По це повідомила редакція Finance.ua. 

Старалися, щоб на роботу сайту обшук не вплинув. «До несподіванок у вигляді обшуків ми почали готуватися ще за часів Януковича, – каже директор Finance.ua Сергій Віндерських. – Тому сайт продовжує працювати, навіть якщо виносять наші сервери в Україні».

Про причини обшуку у Finance.ua дізналися з наданих правоохоронцями документів. З них випливає, що Finance.ua підозрюють у тому, що компанія під виглядом фінансової організації зв’язувалася з якимись «потерпілими», яким був потрібен кредит, і просила зробити «страховий внесок у розмірі 15%» для отримання кредиту, а потім виводила ці гроші в офшори.

«Вважаємо ці звинувачення абсурдними. Finance.ua розвиває сервіс порівняння кредитів у банках і МФО, який дозволяє вибрати кредит і відправити онлайн-заявку в кредитні організації. При цьому ми ніколи не беремо грошей з користувачів сервісу, не просимо робити ніяких платежів або внесків. Finance.ua фінансується за рахунок розміщення реклами і комісій від банків за залучених клієнтів і не бере грошей з користувачів», – розповів Сергій Віндерських.

Наше завдання – допомогти користувачу розібратися в тарифах банків і фінкомпаній, а потім зручно замовити обраний продукт.

«Для всіх відвідувачів наш сервіс порівняння кредитів безкоштовний. У 2018 році завдяки йому кредит або кредитну картку отримали 49 тисяч осіб. Зараз наші адвокати готують скарги на проведення незаконного обшуку», – зазначає директор Finance.ua.

Finance.ua – український сайт про фінанси, запущений в 1999 році як інформаційне агентство. Щоденна аудиторія – понад 100 тис. осіб. З 2018 року сайт активно розвиває сервіси порівняння кредитів і банківських карток.

»Главная страница«

Оставить комментарий 2488 просмотров, 1 - сегодня |
Follow Discussion

3 комментариев to “В редакції Finance.ua був обшук, вилучено ноутбуки і сервери.”

  1. Garchi:

    Да, все возвращается, теперь будут щемить по беспределу минимум до конца года.

  2. admin:

    У Finance.ua теперь новые собственники.

  3. admin:

    З 01.01.2022 року Державною казначейською службою України будуть змінені реквізити рахунків для зарахування платежів по сплаті податків та зборів.

    З метою запобігання помилкових оплат прийом платежів на сайті та в мобільному застосунку portmone.com, а також в електронному кабінеті платників податків на сайті ДПС буде припинено. Відновлення прийому платежів заплановано на період з 04 по 11 січня 2022 року.

    З реквізитами нових рахунків можна ознайомитись на сайті ДПС в розділі «Бюджетні рахунки» або звернувшись до Центрів обслуговування платників при податкових інспекціях.

    У випадку повернення Державною казначейською службою платежів які було прийнято в період з 29 по 31 грудня 2021 року кошти будуть повернуті на платіжні картки з яких було ініційовано оплати протягом 10 (десяти) діб з моменту повернення, про що клієнти будуть додатково повідомлені.

Оставить комментарий





<