| RSS

accounting outsourcing in ukraine

ПриватБанк переживає DDoS-атаку протягом кількох годин

Протягом однієї години під час атаки деякі сервіси (АТМ, ТСО) не працювали. Починаючи з 16:30 ці сервіси відновлено. На даний момент ми спостерігаємо нестабільність в доступі до Приват24. 

[ Дальше ] 15 Февраль, 2022 | 2 комментариев | Размещено в банк, ИТ, криминал, Украина |

У Києві затримали болгарського кардера на Porsche Cayenne

Вчора в Києві в ході спецоперації служби безпеки ПриватБанку і Головного слідчого управління та Департаменту кіберполіції НПУ був затриманий 54-річний громадянин Болгарії, який з початку 2020 року налагодив в Києві «бізнес» по крадіжці  даних платіжних карт користувачів українських банків. 

Сколько мошенники украли с платежных карт?

В январе-июне зафиксировано 47 500 случаев мошенничества с платежными картами и банковскими счетами украинцев на общую сумму 86,4 млн грн, тогда как за первое полугодие 2019 года было зафиксировано 34 700 таких случаев на общую сумму 72,6 млн грн. Об этом сообщается на Facebook-странице Национального банка. 

НКЦБФР предупредила о рисках инвестиций в проект «Украинский народный банк»

Национальная комиссия по ценным бумагам и фондовому рынку Украины предупредила о рисках инвестиций в проект «Украинский народный банк». Об этом говорится в сообщении комиссии. 

[ Дальше ] 26 Февраль, 2020 | Нет комментариев | Размещено в криминал, Украина |

Американских провайдеров планируется привлекать к борьбе с незаконным гемблингом

Национальный совет по азартным играм (NCPG) разработал и планирует внедрить дополненные принципы для поставщиков платежных услуг. Это направлено на регулирование сферы незаконного гемблинга и усложнение выведения финансовых средств для таких организаций, деятельность которых ничем не регламентирована. 

[ Дальше ] 12 Февраль, 2020 | Нет комментариев | Размещено в криминал, регулирование, США |

В редакції Finance.ua був обшук, вилучено ноутбуки і сервери.

Вчора, 24 квітня, в редакцію Finance.ua прийшли з обшуком представники правоохоронних органів. В результаті 11-годинного обшуку у співробітників компанії забрали робочі комп’ютери, а з серверної винесли всі сервери. По це повідомила редакція Finance.ua. 

За 5 місяців до банкрутства банк УФС уклав 3,3 тис. фіктивних депозитних угод

З квітня 2014 року ПАТ «КБ «Український фінансовий світ», головний офіс якого знаходився у м. Донецьк, ще до визнання частини Донецької та Луганської областей тимчасово окупованими територіями, самовільно припинив подачу поточної звітності до держустанов, зокрема до Нацбанку України. Коли було ухвалено рішення про виведення банку з ринку через його неконтрольованість, виявилося, що за три місяці […]





<