| RSS

accounting outsourcing in ukraine

ПриватБанк переміг у суді щодо права розпорядження майном ТЦ “Приозерний” у Дніпрі

25 травня 2022 року Центральний апеляційний господарський суд (м. Дніпро) задовольнив апеляційну скарга АТ КБ “ПриватБанк” на ухвалу судді Господарського суду Дніпропетровської області Манько Г.В., якою державному банку було заборонено користуватися та розпоряджатися власним нерухомим майном в м. Дніпро — ТЦ “Приозерний”. 

ПриватБанк підтвердив у апеляційному суді законність права власності на будівлю головного офісу у Дніпрі

25 квітня 2022 року Центральний апеляційний господарський суд (м. Дніпро) задовольнив апеляційні скарги ПриватБанку та Дніпропетровської обласної прокуратури і скасував рішення  господарського суду Дніпропетровської області та відмовив повністю у позові НВ ТОВ «Океанмаш», який намагався позбавити ПриватБанк законного права власності на один з офісів у місті Дніпро. 

Ипотека-2021: итоги года

Около 10,6 тысяч кредитов на покупку недвижимости выдали украинские банки по итогам 2021 года. Средний чек – эквивалент около 30 тысяч долларов под 13-16% годовых эффективной ставки. Льготной ипотеки там — слезки. 

Укрексімбанк продав через СЕТАМ історичну будівлю поряд з Майданом Незалежності за понад 46 мільйонів

Державний Укрексімбанк через систему електронних торгів OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) продав непрофільні активи в містах Київ, Полтава та Львів. Загалом на електронних торгах було реалізовано 27 лотів майже на 70 мільйонів гривень. Серед проданого майна – комерційна нерухомість та паркомісця. 

[ Дальше ] 30 Декабрь, 2021 | Нет комментариев | Размещено в банк, недвижимость, Украина |

Рынок коворкингов региона EMEA 2021

В связи с ростом спроса на гибридный формат работы на нескольких рынках сообщалось о росте заполняемости коворкингов. Об этом свидетельствует анализ рынка коворкингов на 44 ключевых офисных рынках Европы и стран Ближнего Востока, который провела Colliers International. 

[ Дальше ] 12 Декабрь, 2021 | 1 комментарий | Размещено в аналитика, Европа, недвижимость |

Группа компаний «Эпицентр» выставила на продажу 1,68 га земли в Киеве за 69,3 млн грн

Группа компаний «Эпицентр» выставила на продажу на онлайн-аукционе Openmarket земельный участок площадью 1,68 га по ул. Богатырской, 30-б в Киеве за 69,3 млн грн. 

Преимущества жизни в частном доме

Иметь комфортабельную квартиру с благоустроенной придомовой территорией, безусловно, отлично. Однако многие люди предпочитают переезжать в частный дом. И вот почему. 





<