| RSS

accounting outsourcing in ukraine

З початку року українці відкрили у ПриватБанку нових депозитних вкладів у гривні на 6,4 млрд. грн.

16 Июнь, 2023 | Нет комментариев | Размещено в банк, депозиты

Високий рівень довіри до банку та вигідні умови програм заощаджень зумовили зростання депозитного портфелю українців у ПриватБанку з початку 2023 року на 6,4 млрд грн. Як повідомив член правління ПриватБанку з питань роздрібного бізнесу Дмитро Мусієнко, починаючи з 14 червня банк збільшив ставки за вкладами на 4 та 5 місяців до 15% річних. 

“Ми клієнтоорієнтований банк, тому крім надійності та зручності вкладень, пропонуємо справедливу з огляду ситуації на грошовому ринку процентну ставку, — відзначив Дмитро Мусієнко. — Ми постійно покращуємо умови для вкладників, що дозволяє нашим клієнтам отримувати більший дохід на свої заощадження.”

Особливі умови заощаджень ПриватБанк пропонує військовослужбовцям, що отримують через ПриватБанк цільові виплати від держави — 14% річних по вкладам “Слава Героям!” з можливістю поповнити рахунок чи зняти гроші з вкладу будь-коли без закриття рахунку та втрати процентів.

Всі клієнти ПриватБанку можуть відкривати та керувати вкладами за допомогою свого комп’ютера або смартфона через Приват24, не витрачаючи власний час для відвідування відділень.

(с) Banknews

»Главная страница«

Оставить комментарий 3449 просмотров, 15 - сегодня |

Оставить комментарий





<