| RSS

accounting outsourcing in ukraine

Укрексімбанк продав через СЕТАМ історичну будівлю поряд з Майданом Незалежності за понад 46 мільйонів

30 Декабрь, 2021 | Нет комментариев | Размещено в банк, недвижимость, Украина

Державний Укрексімбанк через систему електронних торгів OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) продав непрофільні активи в містах Київ, Полтава та Львів. Загалом на електронних торгах було реалізовано 27 лотів майже на 70 мільйонів гривень. Серед проданого майна – комерційна нерухомість та паркомісця. 

Найдорожчим проданим лотом став об’єкт культурної спадщини триповерхова будівля поряд з Майданом Незалежності (вул. Софіївська, буд. 6, літ. «А»). Ціна продажу становила 46 739 834 гривень.

За умовами торгів переможці мають 10 робочих днів для того, щоб розрахуватися за лоти. У випадку якщо цього не відбудеться – вони втратять гарантійні внески і право стати власником перейде до інших учасників, які запропонували другу за розміром пропозицію.

«Банк реалізував близько половини виставлених лотів, при цьому за багатьма з них відбулось суттєве зростання ціни. Водночас ми бачимо зацікавленість потенційних покупців також у придбанні іншого майна, тому в кінці січня 2022 року Укрексімбанк  через систему електронних торгів OpenMarket планує провести повторні торги з продажу 30 активів житлового та комерційного призначення на загальну суму більше ніж 445 млн гривень», – зазначив член Правління Укрексімбанку Дмитро Каплюк.

«Наша плідна співпраця з банком вкотре принесла чергові результати. Завдяки спільним зусиллям ми вже реалізували цього року для установи активів на понад півмільярда гривень. Надалі очікуємо суттєво збільшити цей показник за рахунок продажу прав вимоги за проблемними кредитами», – наголосив генеральний директор ДП «СЕТАМ» Олександр Мамро.

Довідково:

Аукціон OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) — це простий та ефективний засіб реалізації та придбання майна через мережу інтернет. Онлайн-аукціон працює на всій території України з 2014 року. Загальна сума продажу з початку роботи 17,5 млрд грн.

(c) Banknews

»Главная страница«

Оставить комментарий 165 просмотров, 1 - сегодня |

Оставить комментарий





<