| RSS

accounting outsourcing in ukraine

Затягування війни змушує змінювати монетарну політику – член Ради НБУ

Необхідність змін монетарної політики, питання про яку порушив Нацбанк України, зумовлена потребою адаптації економіки до затяжної війни, вважає член Ради НБУ Віктор Козюк. 

[ Дальше ] 1 Июнь, 2022 | 1 комментарий | Размещено в банк, кризис, НБУ, Украина |

Як оформити допомогу від ЮНІСЕФ багатодітним родинам? 

Організація ЮНІСЕФ разом із Міністерством соціальної політики України започаткували програму грошової допомоги «Спільно» для українських сімей з дітьми. 

[ Дальше ] 26 Май, 2022 | Нет комментариев | Размещено в банк, кризис, Украина |

В Україні пожвавлюється споживчий ринок — українці більше купують одягу, техніки та відвідують кафе й ресторани

У порівнянні з першим місяцем війни, коли переважна частка безготівкових оплат за товари та послуги припадала на харчі та медикаменти, у квітні та першій половині травня  збільшилися обсяги безготівкових оплат покупок в мережах електроніки і побутової техніки та закладах харчування. 

Укрпошта за 2 місяці війни доставила понад 926 тонн експорту

Укрпошта нарощує обсяги експорту. За березень-квітень компанія доставила понад 926 тонн експортних відправлень до країн світу. Пік експортних відправлень припав на квітень: українці відправили за кордон Укрпоштою лише в квітні понад 300 тис посилок загальною вагою майже 750 тонн. Тобто, обсяги експорту за квітень в чотири рази перевищують обсяги експорту за березень. Для порівняння, обсяг […]

Вимушені переселенці можуть отримати допомогу від World Food Programme ООН через Western Union в ПриватБанку

Всесвітня продовольча програма ООН (World Food Programme, WFP) розпочинає виплату грошової допомоги внутрішньо переміщеним особам в Україні через Western Union. Сума допомоги дорівнює 2 220 грн на особу та до 6 660 грн на родину.

Клієнти ПриватБанку можуть отримати виплати для внутрішньо переміщених осіб на картку єПідтримка 

Якщо через війну вам довелося покинути домівку та евакуюватися в більш безпечні регіони України, то ви можете отримати статус ВПО та виплату від держави для себе та своїх дітей — в Дії за кілька кліків. 

lifecell докладає максимум зусиль для забезпечення зв’язку під час війни

Команда мобільного оператора lifecell робить свій внесок в наближення перемоги України у війні з росією. Технічні спеціалісти з початку бойових дій на території України роблять усе можливе, щоб забезпечувати безперервність роботи мобільної мережі. 

[ Дальше ] 24 Март, 2022 | 1 комментарий | Размещено в ИТ, кризис, Украина |




<