| RSS

accounting outsourcing in ukraine

Кредобанк розпочав співпрацю з системою платіжних терміналів IBox

Кредобанк розширює можливості погашення кредитів. Відтепер клієнти банку отримали змогу вносити кошти у понад 5000 терміналів мережі самообслуговування IBox, які працюють цілодобово та присутні у всіх регіонах України. Про це повідомила пресс-служба банку. 

Для того щоб здійснити погашення кредиту клієнту необхідно вказати номер телефону,  індивідуальний податковий номер отримувача,  а також номер рахунку. Зарахування коштів відбувається в період до трьох робочих днів. В один операційний день можна здійснити не більше 4 платежів за одними реквізитами на загальну суму не більше 14 999 грн на добу, включаючи плату за надання послуг з переказу.

 «Розвиток дистанційних каналів обслуговування є одним із стратегічних завдань банку.  Співпраця з компанією IBox дозволить нашим клієнтам легко та швидко погашати кредити», – говорить виконавчий директор напрямку роздрібного та електронного бізнесу  АТ «Кредобанк» Олександр Овчарук.

 Клієнти «Кредобанку» також мають змогу поповнювати свої рахунки та вносити платежі за кредитами без додаткових комісій   у власних терміналах самообслуговування, розташованих у  відділеннях та цілодобових зонах самообслуговування банку.

АТ «Кредобанк», заснований у Львові у 1990 році, є найбільшим банком Західної України та  найбільшою польською інвестицією у банківську систему України, належить до групи  банків іноземних банківських груп за класифікацією НБУ. Його стратегічним інвестором є найбільший банк Польщі – PKO Bank Polski S.A. 

(с) Banknews

»Главная страница«

Оставить комментарий 411 просмотров, 1 - сегодня |

Оставить комментарий





<