| RSS

accounting outsourcing in ukraine

Ощадбанк за чотири місяці збільшив обсяги наданих мікрокредитів для бізнесу на 300 млн. грн.

З початку дії програми кредитування мікро-, малого і середнього бізнесу в Ощадбанку 3350 підприємців отримали 1,3 млрд. грн. мікрокредитів на створення або розвиток власної справи. Найбільш активно цим продуктом скористались бізнес-клієнти з Запорізької, Вінницької, Львівської, Донецької, Одеської, Чернівецької та Київської областей. 

Ощадбанк продовжує надавати підприємцям кредити в сумі до 5 млн. грн. за спрощеним пакетом документів та з лояльними вимогами до застави, зокрема за міжнародними та партнерськими програмами доступного фінансування бізнесу, а також за державною програмою «Доступні кредити 5-7-9%».

«За чотири місяці 2020 року Ощадбанк збільшив обсяги мікрокредитування бізнесу на 300 млн. грн. Це рекордні темпи для цього напряму діяльності в нашому банку. Загалом з початку дії програми ми видали 1,3 млрд. грн. для 3350 підприємців з усіх регіонів України. Банк продовжує комплексно підтримувати український бізнес, який сьогодні через пандемію опинився в надскладних умовах, але працює і виконує надзвичайно важливу місію для економіки України», – зазначив голова правління Ощадбанку Андрій Пишний.

За допомогою мікрокредитів Ощаду підприємці отримують можливість проінвестувати свій бізнес. Зокрема, вони можуть придбати або відремонтувати нерухоме майно, придбати нове обладнання, транспорт або техніку, збільшити обіговий капітал тощо. Позики до 250 тис. грн. надаються без застави.

Більш детально про мікрокредити Ощадбанку – на офіційному сайті, в Контакт-центрі за телефоном: 0 800 219 800 або в будь-якому відділенні Ощадбанку.

Нагадуємо, Ощадбанк розробив продукт «Мікрокредит» за допомогою Німецько-українського фонду та Франкфуртської школи фінансів і менеджменту за сприяння стратегічного партнера Ощадбанку – Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР). У лютому 2020 року Ощадбанк одним із перших приєднався до державної програми «Доступні кредити 5-7-9%» та на сьогодні зберігає лідерські позиції за обсягами кредитування малого та середнього бізнесу в Україні.

(с) Banknews

»Главная страница«

Оставить комментарий 241 просмотров, 1 - сегодня |

Оставить комментарий





<