| RSS

accounting outsourcing in ukraine

Кредобанк впровадив можливість сплати за кредитами онлайн

Клієнти Кредобанку отримали можливість здійснювати планові платежі за отриманими в банку кредитами фізичних осіб через мережу Інтернет. Новий дистанційний сервіс, запроваджений банком у травні, працює з платіжними картами будь-якого банку України. 

Щоб скористатися новою можливістю, потрібно зайти на веб-сторінку сервісу iPay з комп’ютера або мобільного пристрою та ідентифікуватися за одним з трьох параметрів – номером кредитного договору, номером рахунку або ж ідентифікаційним кодом платника податку. Сервіс покаже розмір планових платежів по наявним  кредитам та запропонує оплатити їх за допомогою банківської платіжної карти. Квитанцію про оплату можна зберегти на пристрій або відправити на електронну пошту. Кошти будуть зараховані наступного дня, комісія за користування – 1,8%. Сервіс розроблено у партнерстві з компанією iPay.

«Під час карантину для нас особливо важливо підтримувати наших клієнтів та активно розвивати сервіси дистанційного обслуговування, які зменшують потреби відвідин банківського відділення. Новий онлайн-сервіс дає змогу клієнтам банку без зайвих клопотів сплатити черговий платіж   будь-коли і будь-де за допомогою платіжної карти будь-якого банку»,– говорить виконавчий директор напрямку роздрібного та електронного бізнесу АТ «Кредобанк» Олександр Овчарук.

На сьогодні роздрібні клієнти Кредобанку мають можливість погашати отримані ними кредити, окрім кас банку, через власні платіжні термінали самообслуговування, у мережах терміналів самообслуговування iBox, City24 та EasyPay та на сайтах City24.com.ua та Easypay.ua.

АТ «Кредобанк» заснований у Львові у 1990 році, віднесений Національним банком України до системно важливих банків та входить до фінансової групи PKO Bank Polski – найбільшої фінансової інституції Польщі та однієї з найбільших фінансових груп Центрально-Східної Європи. Домінуючий підрозділ групи – найбільший банк Польщі PKO Bank Polski зі 100-літньою історією, найстійкіший з 48 банків Європи за результатами стрес-тестів Європейської адміністрації банківського нагляду (листопад 2018 р.).

(c) Banknews

»Главная страница«

Оставить комментарий 383 просмотров, 1 - сегодня |
Follow Discussion

2 комментариев to “Кредобанк впровадив можливість сплати за кредитами онлайн”

  1. admin:

    Кредобанк посів другу позицію в рейтингу надійності банківських депозитів від «Стандарт-Рейтинг»
    За підсумками 9 місяців 2021 року Кредобанк зайняв другу сходинку в рейтингу надійності банківських депозитів від рейтингового агентства «Стандарт-Рейтинг».
    При формуванні рейтингу аналітики агентства врахували, що Кредобанк з початку року скоротив частку NPL в кредитному портфелі на 2,49 п. п. до 6,68%, що значно нижче середнього по ринку показника, та збільшив приріст власного капіталу на 21,94%.
    Тридцять п’ятий «Рейтинг надійності банківських депозитів» агентство «Стандарт рейтинг» проводило серед 56 українських банків. Рейтинг надійності депозитів українських банків оцінювався за моделлю CAMEL. Під час рейтингового дослідження враховувалися капітал банку, якість кредитного портфелю, ліквідність, дохідність та масштаб діяльності.
    «У цьому році дуже добре спрацювала пропозиція всієї депозитної лінійки в онлайн-банкінгу. Частка залучених депозитів онлайн майже в два рази перевищила залучення депозитів традиційним шляхом через мережу відділень банку. Одними з найпривабливіших пропозицій протягом 2021 року в депозитній лінійці банку були депозити «Прибутковий» з виплатою відсотків в кінці терміну та без можливості дострокового погашення — для масового сегменту та депозит «Friends&Family» — для клієнтів VIP (мінімальна сума депозиту від 500 тис грн або 20 тис дол США/євро).»– говорить Голова Правління АТ «Кредобанк» Єжи Яцек Шугаєв.
    У 2021 році Кредобанк було визнано переможцем рейтингу «Банки 2021 року» від агентства «Фінансовий клуб» у номінації «Роздрібний банк» серед великих банків іноземних банківських груп. Продукти Кредобанку посіли перше місце у номінаціях «Депозити», «Автокредити» та «Іпотека на придбання житла на вторинному ринку» рейтингу «Найкращі банківські продукти» від агентства «Простобанк Консалтинг».
    За підсумками ІІІ кварталу 2021 року Кредобанк увійшов до п’ятірки лідерів у рейтингу стійкості від фінансового порталу «Мінфін», де банк показав високий рівень стійкості до стресів і лояльність вкладників з портфелями роздрібних депозитів від 1 млрд гривень.
    Окрім того, Кредобанк увійшов до трійки лідерів з іпотечного кредитування та автокредитування за результатами щорічного дослідження «50 провідних банків України» від інформаційного агентства «Фінансовий клуб» й посів лідерські позиції в рейтингу надійності великих роздрібних українських банків за версією ділового видання «Фокус», а також увійшов до ТОП-5 ренкінгу фінансової надійності банків України від Youcontrol. Кредобанк також є лідером рейтингу в номінації «ставки та комісії» та займає провідне місце в іпотечному кредитуванні в рейтинговому дослідженні видання Forbes.

Трекбеки

  1. 65% украинцев не имеют регулярного доступа к Интернет  

Оставить комментарий





<