| RSS

accounting outsourcing in ukraine

APS Group уклала дві угоди в Україні

APS Group (Чехія, Прага) вийшла на ринок України у 2019 році та вже уклала дві угоди щодо обслуговування забезпечених портфелів. Про це повідомила пресс-служба компанії. 

APS шукає можливості для майбутнього придбання та обслуговування портфелів безпосередньо у банків та Українського фонду гарантування вкладів (ФГВ) та веде переговори з Групою Avistar, які знаходяться на завершальній стадії щодо стратегічного придбання компанії з управління від Avistar.

Крім управління портфелями за найвищими міжнародними стандартами обслуговування, ключовою функцією APS Ukraine є досягнення максимальної капіталізації боргів. «Наші нещодавно укладені угоди є першими кроками на новій території. Наша стратегічна мета полягає в купівлі та обслуговуванні портфелів непрацюючих кредитів безпосередньо у банків або Фонду гарантування вкладів», — каже власник і Генеральний директор компанії APS Мартін Махон (Martin Machon).

ФГВ є одним із найбільших власників активів на ринку. У період з 2014 до 2018 року під управлінням Фонду знаходились активи збанкрутілих банків у розмірі 16,5 млрд. євро. Основна мета ФГВ — це скорочення непрацюючих кредитів та відновлення фінансового сектору.

«Компанія APS переконана, що тільки при з’єднанні місцевого та закордонного досвіду можна отримати максимальний прибуток. Тому ми раді повідомити, що нині APS Group та Група Avistar знаходяться на завершальній стадії переговорів про стратегічне придбання компанії з управління від Avistar. Компанія APS зберігає прихильність нашої мети — залучити в Україну іноземні інвестиції, запровадити високі стандарти в стратегії стягнення проблемної заборгованості та допомогти розв’язати проблему непрацюючих кредитів», — додав Генеральний директор Мартін Махон.

APS — це провідна компанія з управління активами, що спеціалізується на інвестиціях й управлінні проблемними боргами, а також нерухомістю в Центральній і Південно-Східній Європі. В компанії працює приблизно 1000 фахівців в 17 країнах. Компанія APS була заснована у 2004 році зі штаб-квартирою в Празі. В 2018 році доходи компанії становили 45,645 млн. євро, чистий прибуток — 6,12 млн. євро. На 1 січня 2019 року активи компанії становила 75,9 млн. євро.

В Україні компанія APS Сapital s.r.o., яка входит до холдингу APS, в 2019 році заснувала компанію APS Ukraine LLC зі статутним фондом 1,512 млн. грн.

(с) Banknews

»Главная страница«

Оставить комментарий 758 просмотров, 1 - сегодня |

Оставить комментарий





<