| RSS

accounting outsourcing in ukraine

Кредобанк запроваджує безкоштовну видачу карти Złotówka у польських злотих

Кредобанк змінює умови обслуговування карти в польських злотих «Złotówka», яка дозволяє безкоштовно отримувати готівку в банкоматах України та Польщі та отримувати перекази з Польщі за зниженим тарифом. Відтепер отримати карту «Złotówka» можна безкоштовно та за кілька хвилин. Про це повідомила прес-служба банку. 

Унікальна карта «Złotówka» з рахунком у польських злотих дозволяє безкоштовно отримувати готівку у будь-якому банкоматі України та у більш як 3200 банкоматів банку PKO Bank Polski на всій території Польщі, а також розраховуватися картою у будь-якій валюті світу без сплати комісії за конвертацію. На карту можна здійснювати онлайн-перекази з банківських рахунків, відкритих у банку PKO Bank Polski, за допомогою Інтернет-сервісу iPKO, а також переказувати готівку з відділень банку PKO Bank Polski у Польщі без відкриття рахунку. Вартість переказу на суму до 5000 PLN з рахунку PKO Bank Polski на карту «Złotówka» складає 10 PLN, вартість переказу готівки без відкриття рахунку з відділення банку в Польщі на таку ж суму – 20 PLN. Кошти на карту в Україні зараховуються протягом 40 хвилин з моменту відправлення.

«Ексклюзивна карта у польських злотих «Złotówka» відтепер стала ще вигіднішою та зручнішою для клієнтів. Адже тепер її можна оформити безкоштовно та за кілька хвилин. Безкоштовне отримання готівки в банкоматах України та PKO Bank Polski у Польщі, швидкі та недорогі перекази на карту, захист від подвійної конвертації та розрахунки у будь-якій валюті без комісій роблять її надзвичайно привабливою пропозицією для українців, що живуть у Польщі або часто відвідують цю країну, та дозволяють істотно заощадити на регулярних переказах з Польщі в Україну», – говорить перший заступник голови правління АТ «Кредобанк» Єжи Яцек Шугаєв.

Карту «Złotówka» може відкрити будь-яка фізична особа. При відкритті рахунку в рамках пропозиції клієнт отримує платіжну карту MasterCard World Debit Instant, якою можна користуватися вже за кілька хвилин після видачі. Усі клієнти, що скористаються пропозицією, також мають змогу підключити систему Інтернет-банкінгу «КредоДайрект» та користуватись SMS-інформуванням про рух коштів на рахунку, а також отримати картку вищого класу на умовах чинних у банку тарифних пакетів.

Кредобанк, заснований у Львові у 1990 році, є найбільшим банком Західної України та  найбільшою польською інвестицією у банківську систему України, належить до групи  банків іноземних банківських груп за класифікацією НБУ. Його стратегічним інвестором є найбільший банк Польщі – PKO Bank Polski S.A. 

(с) Banknews

»Главная страница«

Оставить комментарий 1311 просмотров, 1 - сегодня |

Оставить комментарий





<