| RSS

accounting outsourcing in ukraine

Ведомость распределения численности работников за 2013 год подаем до 25 января

Страхователи один раз в год до 25 января года, следующего за отчетным, представляют в Фонд соцстрахования от несчастных случаев на производстве и профессиональных заболеваний по местонахождению ведомость распределения.

Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у м. Києві нагадує:

Страхувальники один раз на рік до 25 січня року, наступного за звітним, подають до робочих органів виконавчої дирекції Фонду за місцезнаходженням (місцем проживання) Відомість розподілу чисельності працівників, річного фактичного обсягу реалізованої продукції (робіт, послуг) за видами економічної діяльності (далі – відомість розподілу) за формою згідно з додатком 5 до Порядку віднесення страхувальників до класу професійного ризику виробництва з урахуванням виду їх економічної діяльності та проведення перевірок достовірності поданих страхувальниками відомостей про види економічної діяльності (у тому числі основний) від 30.11. 2010 № 30.

Робочими органами виконавчої дирекції Фонду щорічно, на підставі відомості розподілу, здійснюється перегляд з початку поточного року належності страхувальника до класу професійного ризику виробництва за основним видом економічної діяльності.

У разі зміни основного виду економічної діяльності за даними відомості розподілу, що тягне за собою зниження класу професійного ризику виробництва, робочим органом виконавчої дирекції Фонду здійснюється перевірка страхувальника щодо достовірності поданих ним відомостей про види економічної діяльності (у тому числі основний).

У випадку прийняття рішення щодо зміни класу професійного ризику виробництва на підставі даних відомості розподілу або за результатами перевірки робочий орган виконавчої дирекції Фонду інформує відповідний орган Міністерства доходів і зборів про зміну класу професійного ризику виробництва.

Повідомлення про зміну класу професійного ризику виробництва, за яким  необхідно здійснювати нарахування та сплату єдиного внеску з 01.01.2014 року надається робочим органом виконавчої дирекції Фонду за місцем обліку страхувальника.

Крім того, повідомляємо, що за несвоєчасне подання або неподання встановленої звітності, а також несвоєчасне інформування Фонду про річний  фактичний обсяг реалізованої продукції (робіт, послуг), про зміни технології робіт або виду економічної діяльності підприємства страхувальник відповідає згідно із законодавством.

Роботодавці Деснянського, Дарницького, Дніпровського та Оболонського районів міста Києва подають Відомість розподілу чисельності працівників, річного фактичного обсягу реалізованої продукції (робіт, послуг) за видами економічної діяльності до 25 січня 2014 року  до Лівобережного відділу Управління  за адресою: 02094, м. Київ, пров. Магнітогорський, 1.

Роботодавці Солом’янського, Подільського, Святошинського, Шевченківського, Голосіївського, Печерського районів міста Києва подають Відомість розподілу до 25 січня 2014 року  до Правобережного відділу Управління за адресою: 04073, вул. Фрунзе, 160, корп.Б (3-й поверх).

(c) Banknews

»Главная страница«

Оставить комментарий 4577 просмотров, 1 - сегодня |

Оставить комментарий





<