| RSS

accounting outsourcing in ukraine

Комісія за переказ з картки на карту різних банків

17 Декабрь, 2021 | Нет комментариев | Размещено в банк, карточки, Платежи, Украина

Ми переказуємо гроші з картки на картку практично щодня. Пара кліків мишкою або натискань на екран мобільного телефону — і кошти вже на рахунку отримувача. Процедура переказу не вимагає зусиль, але чи завжди нам вдається уникнути додаткових витрат? Розповідаємо, яку комісію стягують банки та як заощадити на транзакціях. Адже, як кажуть, копійка гривню береже. 

Розвиток онлайн-сервісів значно спростив систему фінансових розрахунків. Власник гривневої картки українського банку може надіслати кошти, й вони надійдуть на рахунок одержувача у максимально короткий термін. Але будь-яка фінустанова чи платіжна система працює з метою отримання прибутку. Комісія за переказ з картки на картку стягується під час кожної транзакції. Щоб заощадити, потрібно знайти сервіс із найвигіднішими умовами.

Комісії банків і платіжної системи Portmone

Як ми переказуємо гроші? Вводимо дані картки, суму, активуємо функцію «Сплатити комісію замість одержувача»… Стоп, а чи давно ви рахували, скільки коштів щомісяця «спалюється» з бюджету таким чином? Більшість споживачів не вивчають питання тарифів перед отриманням картки. Їх цікавить інша інформація. Але для користувачів, що здійснюють численні перекази грошей між картками різних банків, витрати на оплату комісії стають суттєвими. Пропонуємо до вашої уваги порівняльну таблицю:

Банк Назва кредитної картки Комісія під час переказу на картку іншого банку (кредитна картка) Стандартна комісія під час переказу на картку іншого банку (дебетова картка)
ПриватБанк Картка «Універсальна» 0,5% (min 5 грн)+ 3% (під час переказу коштів з кредитного рахунку) 0,5% (min 5 грн)
Ощадбанк Картка More 1%+5 грн 1%+5 грн
Монобанк «Чорна картка» 4% під час переказу коштів з кредитного рахунку, для операцій Split bill — безоплатно 0
Райффайзен Банк «100 днів» 1% + 5 грн 1% + 5 грн
Альфа-Банк Картка RED 4% (min 20 грн) 1% + 5 грн
А — Банк Картка «Зелена» 4% під час переказу коштів з кредитного рахунку 0
ОТП Банк Картка «Мані на кармані» 1% + 5 грн 1% + 5 грн

Ця інформація допоможе вибрати банк і картку для грошових переказів. Комісія «Портмоне» складає 1% + 5 грн. Зверніть увагу, що клієнти нашого сервісу отримують змогу заощадити. Оплачуючи покупки в інтернет-магазинах, що уклали з Portmone партнерську угоду, зареєстровані користувачі отримують кешбек. Певний відсоток вартості товарів повертається покупцеві та надходить на бонусний рахунок в особистому кабінеті. Якщо вам потрібно відправити гроші з картки на картку, кешбек можна використовувати під час оплати комісії.

Ще один вигідний варіант — стати учасником реферальної програми. За кожного приведеного друга, що перейшов за реферальним посиланням, зареєструвався та здійснив платіж, Portmone нараховує 50 бонусних балів. Використовуйте їх під час оплати комісії та користуйтесь усіма перевагами нашого сервісу безоплатно!

Як переказати гроші з картки на картку через телефон

Щоб скористатися можливостями онлайн-банкінгу, підходить будь-який електронний пристрій з доступом до інтернету. Процедура проста. Для виконання операції необхідно заповнити реквізити відправника та номер картки одержувача. Після перевірки коректності зазначених даних залишається тільки підтвердити транзакцію.

Бажаєте переказувати кошти, не виходячи з дому, офісу, власного автомобіля чи вагона метро? Користувачі Portmone отримують можливість переказати з картки на картку гроші за допомогою мобільного застосунку. Вам знадобиться лише смартфон, потрібна сума на рахунку та кілька секунд. Уся інформація про банківську картку завантажується автоматично після авторизації.

(c) Banknews по материалам Portmone

»Главная страница«

Оставить комментарий 467 просмотров, 1 - сегодня |

Оставить комментарий





<