| RSS

accounting outsourcing in ukraine

Система Star Access завершує свою роботу

Укрсиббанк з березня 2020 року припиняє роботу системи Star Access. Про це повідомив банк своїх клієнтів.  

„UKRSIBBANK BNP Paribas Group запрошує всіх користувачів Star Access до нової системи дистанційного обслуговування UKRSIB business.

З березня 2020 року інтернет-банкінг UKRSIB business стає єдиною системою для ведення вашого бізнесу, а система Star Access завершує свою роботу.

Для початку роботи в UKRSIB business пройдіть реєстрацію на сторінці https://business.ukrsibbank.com/registration та завітайте до свого відділення банку”, — говориться в тексті повідомлення банку.

У вересні 2017 рроку Укрсиббанком було запущено новий онлайн-банкінг для фізичних осіб (нова функціональність та краща зручність використання: онлайн-чат, месенджери, віддалені менеджери по роботі з клієнтами). Банку вдалося збільшити кількість зареєстрованих користувачів зі 150 станом на вересень 2017 р. до 530 тис. у грудні 2018 р. Банк запустив новий Інтернет-банкінг для малих та середніх підприємств UKRSIB business у грудні 2018 року. Банк планував вивести з експлуатації стару платформу Star Access до кінця 2019 року.

© Banknews

»Главная страница«

Оставить комментарий 2073 просмотров, 1 - сегодня |
Follow Discussion

1 комментарий to “Система Star Access завершує свою роботу”

  1. Banknews:

    Шановний клієнте! Повідомляємо, що 05 жовтня 2020 року система інтернет-банкінгу (система дистанційного обслуговування) Star Access завершує свою роботу. UKRSIBBANK BNP Paribas Group запрошує всіх користувачів Star Access зареєструватись у новій системі інтернет-банкінгу UKRSIB business до зазначеної дати. Будь ласка, зверніть увагу, що процес реєстрації складається з двох етапів: 1. Попередня онлайн-реєстрація – отримання кваліфікованого електронного підпису Щоб виконати попередню онлайн-реєстрацію, необхідно перейти за посиланням business.ukrsibbank.com/login і на сторінці, що відкриється, вибрати команду «Зареєструватися в системі». 2. Завершення реєстрації у відділенні Банку Для завершення реєстрації необхідно прийти у відділення Банку і надати необхідні документи, у тому числі паспорт, ІПН, сертифікат ключа та заявку на підключення до системи інтернет-банкінгу UKRSIB business. З перевагами та можливостями нової системи інтернет-банкінгу UKRSIB business ви можете ознайомитись на сайті банку за посиланням my.ukrsibbank.com/ua/sme/operations/ukrsib_business/?lang=ru UKRSIBBANK BNP Paribas Group — банк для світу, що змінюється, прагне зробити Ваше фінансове життя успішним, безпечним і простим. У разі виникнення запитань, будь ласка, звертайтеся до нашої служби підтримки за телефоном 729 (безкоштовно з мобільних) або по e-mail info{@}ukrsibbank.com. З повагою, АТ «УКРСИББАНК»

Оставить комментарий





<