| RSS

accounting outsourcing in ukraine

ПриватБанк та Payoneer запустили інтеграцію в Приват24 

Клієнти ПриватБанку та Payoneer відтепер зможуть користуватися новими функціями у Приват24, щоб швидше отримувати кошти з Payoneer прямо в додатку (мобільний та web). 

Інтеграція Payoneer у Приват24 дає користувачам нові можливості, яких немає в інших банках, а саме:

— Реєстрація користувача через Приват24, авторизація в сервісі Payoneer з банківського додатку, привʼязка наявного облікового запису та перегляд історії дебетових транзакцій через ПриватБанк;

— Вивід коштів з Payoneer на картки та рахунки фізичних осіб та ФОП. Зарахування коштів цілодобово в режимі ONLINE для фізосіб та в режимі з 8.00 до 20.00 в робочі дні для ФОП;

— Можливість відкриття віртуальних/інтернет карток в процесі виводу коштів, миттєве отримання банківських реквізитів по балансам в USD та EUR для прийому платежів за надані послуги;

— Вигідний курс конвертації в гривню та відсутність комісій банків-кореспондентів за SWIFT-платежі від Payoneer.

На сьогоднішній день ПриватБанк обслуговує більше ніж 120 тисяч рахунків ІТ підприємців. Для них діє спеціальний тариф ІТ-експерт з безкоштовним відкриттям та пільговими умовами обслуговування рахунків, безкоштовним проведенням платежів у бюджет, сплати податків, валютообміну та перерахуванням коштів з рахунку ФОП на картку для виплат.

Також для ІТ підприємців ПриватБанк безкоштовно випускає картки Gold та Premium класу та впровадив спеціальну лінію підтримки – freelancer@privatbank.ua.

Про Payoneer

Payoneer (NASDAQ: PAYO) є світовим партнером у галузі цифрової комерції — де б ви не знаходились. Від безмежних платежів до безмежного зростання, Payoneer надає  бізнесу на будь-якому ринку технології, зв’язки та впевненість для участі та процвітання у новій світовій економіці.

З 2005 року Payoneer винаходить і створює глобальну екосистему, аби весь світ міг реалізувати свій потенціал. Від підприємців-початківців на ринках, що розвиваються, до провідних світових цифрових брендів, таких як Airbnb, Amazon, Google, Upwork та Walmart.

(c) Banknews

 

»Главная страница«

Оставить комментарий 421 просмотров, 1 - сегодня |

Оставить комментарий





<