| RSS

accounting outsourcing in ukraine

Нова пошта запустила нову послугу для українців — «Речі з дому за кордон».

Нова пошта запустила нову послугу для українців — «Речі з дому за кордон». Відтепер можна відправити валізу або коробку з особистими речами в одну з 24 європейських країн зі знижками від 50% до 80%. Про це повідомила пресс-служба компанії.

Рівень знижки при відправці посилок до 30 кг залежить від ваги відправлення. При відправці речей вагою від 30 до 70 кг вартість залежить від зони доставки, до якої входить країна – першої чи другої. Наприклад, відтепер вартість посилки з особистими речами з України до Польщі вагою до 2 кг з складає 800 гривень, до 10 кг — 1200 гривень, а якщо відправити 30 кг — 2 000 грн. У тариф не входять можливі мита та податки, що можуть нараховуватися у країні отримання. Речі за новою послугою можна відправити до Польщі, Франції, Німеччини, Італії, Болгарії, Угорщини, Литви, Естонії, Хорватії, Австрії, Бельгії, Данії, Греція, Ірландії, Іспанії (крім Канарських островів, Сеути та Мелільї), Румунії, Люксембургу, Словаччини, Нідерландів, Португалії (крім Азорських островів і Мадейри), Фінляндії, Словенії, Чехії, Швеції.

Через нову послугу можна відправити тільки вживані речі, тобто без етикеток та заводських упаковок. Наприклад, одяг, взуття, іграшки, косметику. При цьому до перевезення не допускаються документи з посвідченням особи, їжа, ліки, алкоголь, електроніка (фотоапарати, ноутбуки, телефони тощо), гроші, іменні банківські карти та горючі матеріали.

Доставка за кордон здійснюється тільки на адресу одержувача. Максимальна вага відправлення -70 кг (максимальний тариф — 4000 грн.), габарити не повинні перевищувати 120х80х69 см. Термін доставки орієнтовно від 6 днів.

(с) Banknews

»Главная страница«

Оставить комментарий 885 просмотров, 1 - сегодня |

Оставить комментарий





<