| RSS

accounting outsourcing in ukraine

ОТП Банк розпочав надавати послуги торгового еквайрингу

26 Январь, 2022 | Нет комментариев | Размещено в банк, ИТ, карточки, Платежи, Украина

ОТП Банк запровадив послугу для торговельно-сервісних підприємств – торговий еквайринг. 

Відтепер клієнти ОТП Банку зможуть орендувати чи придбати два види терміналів – стаціонарний POS термінал або Android термінал, на який можна встановлювати програмне РРО (реєстратор розрахункових операцій).

Android-POS термінал замінює 3 пристрої, а саме комп’ютер або планшет з встановленим програмним забезпеченням для обліку товарів/послуг, торговий термінал для прийому платіжних пластикових карт, фіскальний апарат (в т.ч. і принтер для фіскальних чеків).

Пропоновані клієнтам термінали приймають пластикові картки міжнародних платіжних систем (Visa та Mastercard) і системи «Простір» та будь-які сучасні платіжні інструменти (смарт-годинники, мобільні телефони з технологією NFC тощо).

Також існує можливість встановлювати функцію «мультимерчант», яка дозволяє декільком підприємствам використовувати один POS-термінал, при цьому розрахунки за надані товари й послуги будуть відокремленими.

Серед переваг торгового еквайрингу від ОТП Банку – швидка перевірка документів та індивідуальний підхід до кожного клієнта. Тариф за розрахунки становить 2% від суми операції. Підключення POS-термінала безкоштовно.

«Торговий еквайринг допомагає збільшити обсяг продажів – за рахунок залучення клієнтів, які звикли розраховуватися платіжними картками й смартфонами, і, таким чином, підвищувати їхню лояльність та збільшувати «середній чек». Крім того, отримання безготівкових коштів зменшує витрати на інкасацію, а в умовах карантинів ще й відповідає на вимогу часу – максимально мінімізувати контакт через готівку», – розповіла Альона Осадченко, керівник партнерських програм ОТП Банку.

(c) Banknews

»Главная страница«

Оставить комментарий 428 просмотров, 1 - сегодня |

Оставить комментарий





<