| RSS

accounting outsourcing in ukraine

Bitcoin обвалився до мінімуму за 14 тижнів

Вартість найпопулярнішої у світі криптовалюти Bitcoin опустилася до 38 585 доларів США на тлі низки негативних новин за останні тижні. Про це повідомляє CNBC. 

Через падіння собівартості біткоїна на понад 13% за минулу добу до 38 585 доларів США, вона опустилася до найнижчого показника з 9 лютого.

Нині вартість Bitcoin становить на 39% менше від рекорду, якого вона досягла у середині квітня (64 829 доларів США).

Зазначається, що експерти пов’язують стрімке падіння найпопулярнішої криптовалюти з низкою негативних новин про Bitcoin.

У вівторок декілька китайських регуляторів у банківській сфері попередили компанії не проводити транзакції з криптовалютами. Минулого тижня Ілон Маск заявив, що його компанія Tesla припиняє приймати оплату за електрокари у біткоїнах.

Bitcoin – найпопулярніша криптовалюта у світі, що становить найбільшу частку всього ринку криптовалюти. Це перша криптовалюта, представлена публічно, вона має найрозвиненішу інфраструктуру. Вважається, що саме Bitcoin є законодавцем тенденцій у світі криптовалюти.

Як повідомляли ЗМІ, найпопулярніша криптовалюта Bitcoin оновила рекорд собівартості, досягнувши вранці 14 квітня позначки 64 829 доларів США.

(с) Banknews

»Главная страница«

Оставить комментарий 603 просмотров, 1 - сегодня |

Оставить комментарий





<