| RSS

accounting outsourcing in ukraine

У 2019 році клієнтами ОТП Банку стали 7,5 тис. компаній МСБ

20 Сентябрь, 2020 | 1 комментарий | Размещено в банк, кредит, МСБ, Украина

ОТП Банк – це надійний партнер для малого й середнього бізнесу. З моменту створення напрямку МСБ у 2019 році клієнтами ОТП Банку стали 7,5 тисяч компаній МСБ. Було законтрактовано понад 600 лімітів на суму 680 млн. грн. 

Такі результати були б неможливі без особливого ставлення до клієнта та до напрямку в цілому. У чому ж секрет? Перш за все, ОТП Банк – це банк, який цінує час клієнта. За кожною компанією закріплюється персональний Relationship Manager, основним завданням якого є в максимально стислі терміни надавати всю необхідну інформацію за запитом бухгалтера або фінансового директора, вести комунікацію щодо фінансування, вирішувати будь-які проблемні питання в разі їх виникнення. Це «ваша людина» в банку, якій можна зателефонувати саме в той момент, коли це необхідно.

По-друге, ОТП Банк – це банк, який розуміє, який у клієнта може бути «головний біль» і як його позбутися. Розуміючи специфіку діяльності компаній малого і середнього бізнесу, банк розробив спеціальну лінійку продуктів кредитування, які враховують всі потреби бухгалтера в залученні фінансування. Клієнти можуть скористатися такими продуктами: Овердрафт Гостинний, Відновлювана кредитна лінія, Інвестиційний кредит, Овердрафт Миттєвий і Тендерна гарантія.

«Хочу відзначити, що дані продукти дійсно відповідають своїй назві «Миттєві», фінансування на суму 2,5 млн. грн. можна отримати вже через 3 дні. При запитах на більшу суму фінансування, де може знадобитися аналіз, кошти будуть доступні вже через 8 днів з моменту подачі повного пакету документів. Ми розуміємо, що вимога щодо забезпечення кредиту заставою – окремий головний біль. Оформлення застави передбачає додаткові трудові та фінансові витрати: підготовку стосів паперів, проведення оцінки вартості, оплату страховки, тому в межах наших продуктів ми готові фінансувати без застави в сумі до 5 млн. грн.», — підкреслив Павло Лихоманов, начальник Управління розвитку продажів малим корпоративним клієнтам і мікробізнесу АТ «ОТП БАНК».

Якщо ж виникає необхідність в отриманні більшого ліміту, банк готовий надати фінансування до 15 млн. грн., але в такому випадку вже потрібна застава. Оформлення кредиту здійснюється швидко з мінімальним пакетом документів.

По-третє, ОТП Банк – це один із кращих банків для МСБ в смартфоні. Сьогодні більшу частину операцій з банком бухгалтер здійснює віддалено – через Клієнт банк. Щоб робота з банком була комфортною навіть у віддаленому режимі, ОТП Банк інвестував у створення нового зручного клієнт банку – Click OTPay, інтерфейс якого інтуїтивно зрозумілий кожному. Додаток можна встановити, як на ПК, так і на телефон або планшет. Click OTPay буде особливо зручний для обслуговування відразу кількох компаній: всі операції можна виконувати в єдиному інтерфейсі за всіма рахунками всіх компаній.

До того ж ОТП Банк — це банк, який вже звично перевищує клієнтські очікування. Наприклад, клієнт ОТП Банку може безкоштовно скористатися допомогою партнерів банку для реєстрації нової компанії. У майбутньому планується розширити перелік послуг, які можуть надавати наші партнери. Це будуть послуги з юридичного, аудиторського, бухгалтерського обслуговування, просування компаній в цифрових каналах продажів, допомога в побудові бізнес-плану компанії та рекламної стратегії.

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу. Його стовідсотковим власником є найбільший угорський банк OTP Bank Plc. З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни. В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи ОТП, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал» та ТОВ «ОТП Лізинг».

(с) Banknews

»Главная страница«

Оставить комментарий 399 просмотров, 1 - сегодня |
Follow Discussion

1 комментарий to “У 2019 році клієнтами ОТП Банку стали 7,5 тис. компаній МСБ”

  1. admin:

    ОТП Банк (Киев) выдал кредитов по государственной программе «Доступные кредиты 5-7-9%» на сумму 75 млрд грн, сообщил глава правления банка Владимир Мудрый.

    «Финансирование бизнеса по программе «Доступные кредиты 5-7-9%», на начало декабря – 75 млрд грн. За счет поддержки правительством цен на кредиты и прозрачных условий их получения, госпрограмма стимулирует общий спрос со стороны юрлиц».

Оставить комментарий





<