| RSS

accounting outsourcing in ukraine

Вклад «Подвійний результат»: висока прибутковість та європейська надійність

Минулого тижня завершився черговий інвестиційний період фонду «ОТП Подвійний результат», що є частиною сумісного продукту компанії ОТП Капітал та ОТП Банк. Цього року фонд традиційно показав високі результати діяльності – близько 17% річних для інвесторів.  Важливою перевагою даного фонду є й те, що дохід виплачується у вигляді дивідендів, тому оподатковується за значно нижчою ставкою податку на доходи фізичних осіб: 9%  замість 18%. Така податкова перевага дозволяє збільшити чисту дохідність інвестиції. 

Наразі ОТП Капітал вже підсумовує результати попереднього року, а також  оголошує новий період розміщення, який триватиме з 27 травня 2020 року до 26 червня 2020 року. Традиційно вклад буде складатися з двох частин:

  • 3-х місячного депозиту від ОТП Банк;
  • інвестиції терміном до 12 місяців у пайовий інвестиційний фонд «ОТП Подвійний результат» від ОТП Капітал.

Депозитна частина вкладу принесе клієнтам 11% річних, а гроші, вкладені у фонд, будуть інвестовані у облігації внутрішньої державної позики (ОВДП). Дохід по інвестиційному фонду за традицією буде сплачений у вигляді дивідендів, а після завершення інвестиційного періоду 24.05.2021, клієнти матимуть змогу пролонгувати інвестицію.

Вже багато років клієнти ОТП Капітал та ОТП Банку користуються подвійною інвестиційною пропозицією,  а отже, вже багато років  збирають подвійний врожай  від такої інвестиції. Пропонуємо й вам перевірити переваги продукту «Подвійний результат» на власному досвіді. Для оформлення вкладу завітайте до будь-якого відділення ОТП Банку.

Дізнатися більше про інвестиційні фонди під управлінням «ОТП Капітал» можна в усіх відділеннях ОТП Банку.

Компанія з управління активами «ОТП Капітал» була заснована в липні 2007 року та стала другим, після АТ «ОТП Банк», представником OTP Group в Україні. Компанія надає широкий спектр інвестиційних послуг високої якості, як корпоративним клієнтам, так і приватним особам, і є одним із лідерів на ринку колективного інвестування. Під управлінням КУА «ОТП Капітал» знаходяться 7 публічних інвестиційних фондів, 7 венчурних фонди, активи страхових компаній, а також 3 недержавних пенсійних фонди. Активи під управлінням – 2 млрд. грн.

(c) Banknews

»Главная страница«

Оставить комментарий 237 просмотров, 1 - сегодня |

Оставить комментарий





<