| RSS

accounting outsourcing in ukraine

ГИУ сократило за 9 месяцев 2015 года чистую прибыль

13 Март, 2016 | 1 комментарий | Размещено в банк, ипотека, Украина, финансы

Государственное ипотечное учреждение (ГИУ) в январе-сентябре 2015 года сократило чистую прибыль на 31,5% по сравнению с аналогичным периодом прошлого года – до 35,9 млн. грн. Об этом компания сообщила в системе раскрытия информации Нацкомиссии по ценным бумагам и фондовому рынку. 

Согласно отчету, составленному по национальным стандартам финансовой отчетности, чистый доход, как и валовая прибыль, ГИУ в январе-сентябре 2015 года снизились на 18,7% — до 122,1 млн грн.
При этом операционная прибыль уменьшилась на 20,5% и по итогам 9 месяцев 2015 года составила 87,6 млн грн.
Основной статьей расходов учреждения за 9 месяцев 2015 года стали выплаты по облигациям, на погашение процентов по которым направлено
373,3 млн. грн., что на 70 млн. грн. больше, чем за налогичный период в 2014 году.
Основной доход, который получило ГИУ за 9 месяцев 2015 года, стала переоценка кредитов, в банках, которые стали неплатежеспособными, на общую сумму 204,2 млн. грн.
Активы ГИУ увеличились за 9 месяцев 2015 года на 3 млрд. грн. до 8,5 млрд. грн. ГИУ отмечает, что около 40% активов учреждения являются проблемными, поскольку находятся в неплатежеспособных банках (3,49 млрд. грн. — в Дельтабанке и 3 млн. грн. — в банке «Финансы и кредит»).

(с) Banknews

Join the Forum discussion on this post

»Главная страница«

Оставить комментарий 2400 просмотров, 1 - сегодня |
Follow Discussion

1 комментарий to “ГИУ сократило за 9 месяцев 2015 года чистую прибыль”

  1. admin:

    ПУЛ АКТИВІВ АT «ДЕЛЬТА БАНК» ПОВТОРНО ВИСТАВЛЕНО НА ПРОДАЖ НА МАЙДАНЧИКУ DEBTХ
    ПРЕС-РЕЛІЗ

    debtx24 травня 2019 року відбудеться повторний аукціон з продажу пулу активів АТ «ДЕЛЬТА БАНК» балансовою вартістю 4 845 892,85 тис грн, більшу частину якого становлять права вимоги за кредитами юридичним особам (15 шт), майнові права за кредитними договорами (7 шт.), дебіторська заборгованість. Деякі активи перебувають у заставі Національного банку України й АТ «УКРЕКСІМБАНК».

    У забезпеченні за кредитами – привабливі об’єкти з переробки сільськогосподарської продукції, розташовані в Одеській області, зокрема:

    — 39 тис. м² промислової нерухомості;

    — діючий масложировий виробничий комплекс з обладнанням, з доступом до під’їзної залізничної колії та морського транспортного порту;

    — 5,43 га земель з цільовим призначенням для розміщення олійножиркомбінату. Передбачалось будівництво морського зерноперевантажувального комплексу та двостороннього пірсу;

    — діючий олійножиркомбінат з виробництва маргарину, кулінарних та кондитерських жирів, соняшникової олії та майонезу. Розташований поруч із залізничними коліями на 5,34 га промислових земель.

    Торги відбудуться за голландською моделлю аукціону з поетапним зниженням ціни протягом дня.

    Аукціон розпочинається 24.05.2019 у проміжок часу з 9-30 до 10-00.

    Кінцевий термін прийняття заяв: 24.05.2019 до 16:00

    Усі зацікавлені сторони повинні подати свою реєстраційну інформацію відповідно до наданих вимог через веб-сторінку debtx.com завчасно з метою належного опрацювання такої інформації та її підтвердження.

    Ознайомлення з активом відбувається шляхом надання доступу до інформації про актив через веб-сторінку debtx.com для зареєстрованих учасників торгів (аукціону) та кімнатах даних банків, активи яких входять до складу пулу.

    Також ознайомитися з активами можна у кімнаті даних, доступ до якої надає Фонд гарантування. Для цього необхідно подати заявку про зацікавленість у придбанні активу та підписати договір щодо нерозголошення банківської таємниці та конфіденційної інформації (torgi.fg.gov.ua/nda). Заявки подаються в паперовому та електронному вигляді. Більш докладна інформація про лот доступна на Інформаційному порталі Фонду гарантування.

Оставить комментарий





<