| RSS

accounting outsourcing in ukraine

Українці у квітні більше платили за покупки картками 

У квітні 2022 українці все менше розраховуються за товари та послуги готівкою, віддаючи переваги банківським карткам. Як повідомив керівник дирекції обслуговування бізнес клієнтів ПриватБанку Євген Заіграєв, у квітні кількість оплат покупок банківськими картками та електронними гаманцями через мережу торгових POS-терміналів ПриватБанку зросла на 18% у порівнянні з березнем — із 124 до 146 млн транзакцій. 

Обсяги безготівкових оплат у мережі ПриватБанку за другий місяць воєнних дій зросли на 8% із 32,4 млрд грн у березні до 35 млрд грн у квітні — за рахунок активного зростання кількості торгівельних точок, які приймають картки до оплати. Так у квітні в мережі банку активних терміналів торговців де проводились оплати картками на 14% більше — 167 тисяч проти 147,6 тисяч у березні.

“У квітні свою роботу відновили невеликі роздрібні торгові точки, за рахунок яких й збільшилися обсяги продажу товарів, а відповідно — й відновлюється економіка”, — відзначив Євген Заіграєв. У квітні доля обороту в роздрібній мережі збільшилась в порівнянні з березнем на 18,4% (19,4 млрд грн проти 16,4 млрд грн у березні) та вийшла на довоєнні тенденції еквайрингової мережі банку.

(c) Banknews

 

»Главная страница«

Оставить комментарий 684 просмотров, 1 - сегодня |
Follow Discussion

1 комментарий to “Українці у квітні більше платили за покупки картками ”

  1. admin:

    Українці, що змушені покинути домівки через війну, зможуть отримати допомогу від УВКБ ООН через PrivatMoney на картки ПриватБанку

    Aгентство ООН у справах біженців в Україні (УВКБ ООН/UNHCR Ukraine) надає грошову допомогу внутрішньо переміщеним особам в Україні. Сума допомоги становить 2220 грн на кожного члена родини. Вся сума допомоги буде перерахована одному члену відразу за 3 місяці.

    При оформленні допомоги потрібно вказати картку ПриватБанку в доларах або гривні. Вся сума допомоги за 3 міс буде автоматично зарахована на картку через платіжну систему PrivatMoney.

    Для уточнення адреси подання заявки на допомогу або вирішення інших питань необхідно звернутися на гарячу лінію УВКБ ООН — 0-800-30-77-11 (з 9:00 до 18:00) або через телеграм канал — “Виплати ВПО від УВКБ ООН”.

Оставить комментарий





<