| RSS

accounting outsourcing in ukraine

Укрексімбанк надає 440 мільйонів на соціальну інфраструктуру Ірпеня

21 Декабрь, 2021 | Нет комментариев | Размещено в банк, кредит, ставка, Украина

Державний Укрексімбанк уклав угоду з Ірпінською міською радою щодо надання кредитних коштів у розмірі 440 млн гривень. Строк використання кредитної лінії становитиме до 60 місяців, вибірка коштів здійснюватиметься протягом 2022 та 2023 років. Змінна ставка фінансування визначатиметься залежно від індексу ставок за депозитами UIRD. 

Упродовж останніх років близькість Ірпеня до столиці зумовила високі темпи житлового будівництва та збільшення кількості мешканців за рахунок міграції. Водночас таке інтенсивне зростання населення випереджає розвиток матеріально-технічної бази соціальної та гуманітарної сфери міста. Зокрема, спричиняє велику чергу на влаштування дітей до закладів дошкільної освіти, перевантаженість шкіл, недостатність сучасних центрів дозвілля, творчості та спорту.

«Ми вітаємо рішення Ірпінської міської ради, яка з Укрексімбанком вперше здобуває досвід роботи на ринку запозичень, підвищувати соціальні стандарти в громаді та привабливість міста для майбутніх поколінь. Надане Укрексімбанком фінансування має забезпечити можливість реалізації проєктів розвитку соціальної інфраструктури міста, а саме будівництво та реконструкцію шкіл та дитячих садків, а також спортивних комплексів – басейна та льодової арени», – зазначив член Правління Укрексімбанку Михайло Медко.

(с) Banknews

»Главная страница«

Оставить комментарий 152 просмотров, 1 - сегодня |

Оставить комментарий





<