| RSS

accounting outsourcing in ukraine

Вкладники «Місто банку» отримали вже понад 50% загальної суми гарантованого відшкодування

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виплатив уже понад 179,8 млн грн вкладникам АТ «Місто Банк», що перебуває у ліквідації. Це становить 59% загальної суми виплат гарантованого відшкодування. Загалом здійснено понад 1,8 тисяч виплат відшкодування за вкладами, які не перевищують 200 000 грн та повністю гарантовані державою.

Вкладники «Місто Банку» можуть швидко та зручно отримати свої гроші через будь-яке відділення кожного з банків-агентів Фонду, які приєднались до автоматизованої системи виплат: АТ «КРЕДОБАНК», АТ «ПРАВЕКС БАНК», ПАТ «АЛЬФА-БАНК», АБ «УКРГАЗБАНК», ПАТ «ПУМБ», АТ «ТАСКОМБАНК», ПАТ «ІДЕЯ БАНК», АБ «ПІВДЕННИЙ», АТ КБ «ПРИВАТБАНК», ПАТ «УНІВЕРСАЛ БАНК» та АТ «ОЩАДБАНК». Для отримання коштів вкладникам необхідно звернутися до одного із зазначених банків-агентів Фонду з паспортом або іншим документом, що посвідчує особу, та ідентифікаційним номером. Виплати здійснюються у розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані на день початку процедури виведення банку з ринку, але не більше 200 000 гривень незалежно від кількості вкладів в одному банку.

Нагадаємо, що з 15 січня 2021 року Фонд розпочав виплати гарантованого відшкодування вкладникам «Місто Банку».

Довідково. Фонд проводить процедуру ліквідації «Місто Банку», яка була розпочата 27 січня 2021 року і триватиме до 26 січня 2024 року включно. Банк було віднесено до категорії неплатоспроможних на підставі рішення Національного банку України від 26 січня 2021 року у зв’язку зі зменшенням нормативів капіталу банку на 50 і більше відсотків від мінімального встановленого рівня.

Понад 75% вкладників «Місто Банку» (більше 2 тис осіб) отримають вклади у повному обсязі. Розмір їх вкладів не перевищує гарантовану Фондом суму в 200 000 грн.  Загальна сума виплат гарантованого відшкодування вкладникам цього банку становить близько 302 млн грн.

(с) Banknews

»Главная страница«

Оставить комментарий 1215 просмотров, 1 - сегодня |

Оставить комментарий





<