| RSS

accounting outsourcing in ukraine

Чистий дохід Укрпошти за 6 місяців 2020 р. склав майже 4,3 млрд.грн.

Національний поштовий оператор за 6 місяців поточного року збільшив чистий дохід на 12,6% в порівнянні з аналогічними показниками 2019 року, який склав близько 4,3 млрд. грн. Чистий прибуток Укрпошти за півроку склав 42,7 млн. грн. (+477,5 млн. грн. по відношенню до 1-го півріччя 2019 року). 

«Укрпошта прибуткова, Укрпошта створює нові робочі місця, Укрпошта інвестує в майбутнє, щоб стати комфортнішою для клієнтів та працівників — короткий підсумок нашої роботи першої половини 2020 року в кризовий період для більшості компаній. Ми, безумовно, відчули та продовжуємо відчувати наслідки карантину, і у тому, що 4 місяць кожен ранок починаємо із списку захворілих та плануванні ПЦР-тестів, і у незапланованих витратах, і в недоотриманих доходах. Тільки 120 млн. грн. ми витратили на виплату надбавки співробітникам за роботу в умовах карантину та на засоби індивідуального захисту в умовах пандемії. В бізнесі відчутним стало суттєве зниження обсягів міжнародної пошти через відміну авіасполучення та призупинення роботи деяких державних установ і, як наслідок, скорочення внутрішнього листування. Все це частково вдалося компенсувати завдяки зростанню усіх інших напрямків бізнесу: посилок, платежів, торгівлі. Більше того, ми продовжуємо змінюватися, реалізуючи інвестиційну програму 2020: оновлюємо автопарк, відкриваємо нові та ремонтуємо існуючі відділення, повністю міняємо IT-інфраструктуру. Особливо приємно, що в цей досить складний час клієнти помічають покращення: у 2 кварталі індекс лояльності споживачів зріс на 8% порівняно з першим», — відзначив генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський.

Зростання обсягів дрібних пакетів відбулося на 10,9%, посилок – на 19,9%, платежів – 16,6%, пенсії та грошової допомоги на 14,1%. Доходи від дрібних пакетів зросли на 20,3%,  посилок – на 18,5%, платежів – на 12,3%.

Нагадаємо, що за результатами 2019 року Укрпошта виплатила 202,7 млн. грн. дивідендів, що стало найбільшою сумою відрахувань дивідендів у державний бюджет за все існування компанії. За останні півроку компанія придбала на умовах фінансового лізингу 500 автомобілів Fiat Doblo Maxi для пересувних відділень та 154 автомобілів для кур’єрської та міської доставки: 71 авто Fiat Doblo Maxi та 83 автомобілі Citroen Jumper.

(с) Banknews

»Главная страница«

Оставить комментарий 345 просмотров, 1 - сегодня |
Follow Discussion

2 комментариев to “Чистий дохід Укрпошти за 6 місяців 2020 р. склав майже 4,3 млрд.грн.”

  1. admin:

    После повышения тарифов в начале 2020 года прибыль как бы логична.

Трекбеки

  1. Вартість літерних поштових марок  

Оставить комментарий





<