| RSS

accounting outsourcing in ukraine

IBI-Rating підтвердило кредитний рейтинг випуску облігацій ТОВ «АВЕРС-ГРУП»

IBI-Rating повідомляє про підтвердження довгострокового кредитного рейтингу випуску цільових звичайних (незабезпечених) облігацій ТОВ «АВЕРС-ГРУП» серій A-M на рівні uaBBB, прогноз «стабільний»Зазначені цінні папери випущені з метою фінансування будівництва 19 поверхового житлового будинку з вбудованими нежитловими приміщеннями за будівельною адресою: м. Дніпро, Соборний район, вул. Шевченка, будинок 51 (ЖК «Катеринославський І»). Будівництво житлового комплексу ведеться за наявності повного пакету дозвільної документації в центральній частині міста, що має сприяти підвищеному попиту на нерухомість та знижувати ризики недофінансування проекту. Емітент входить до групи компаній «АЛЕФ» — одного з провідних учасників ринку нерухомості м. Дніпро. Девелопер та генеральний підрядник проекту мають досвід реалізації інвестиційно-будівельних проектів.

За даними Емітента, на кінець грудня 2019 року будівельна готовність ЖК «Катеринославський І» у м. Дніпро, для фінансування якого випущено цільові облігації серій A-M, зросла до 65%. Завершення будівництва заплановано на IІ квартал 2020 року, тоді як період погашення облігацій припадає на 30.12.2020 30.12.2021 рр., що свідчить про значний запас часу для погашення цінних паперів.

Для проведення аналітичного дослідження були використані матеріали, отримані від ТОВ «АВЕРС-ГРУП», в тому числі: фінансова звітність за 2017-2019 рр., довідкова інформація про діяльність підприємства, параметри випуску облігацій, інша необхідна внутрішня інформація, очікування Рейтингового агентства IBI Rating, а також інформація з відкритих джерел, яку рейтингове агентство вважає достовірною.

(с) Banknews

»Главная страница«

Оставить комментарий 236 просмотров, 1 - сегодня |

Оставить комментарий





<