| RSS

accounting outsourcing in ukraine

Счета для денежного залога кандидатов в народные депутаты Украины

31 Май, 2019 | 1 комментарий | Размещено в банк, Платежи, Украина, финансы

Центральна виборча комісія України нагадала реквізити рахунків для зарахування грошової застави кандидатів у народні депутати України в 2019 році. Про це повідомляє Banknews. 

Номер спеціального рахунку Центральної виборчої комісії, відкритого для зарахування грошової застави кандидатів у народні депутати України:

отримувач:   Центральна виборча комісія,
код отримувача (ЄДРПОУ): 21661450,
рахунок отримувача: 37318027000016,
банк отримувача: Державна казначейська служба України,
код банку отримувача (МФО): 820172,
призначення платежу: грошова застава кандидата у народні депутати України

Розмір грошової застави внесеною:

Партія, яка висунула виборчий список кандидатів у депутати у загальнодержавному окрузі – 4 173 000,00 грн. (чотири мільйони сто сімдесят три тисячі гривень);

Партія, яка висунула кандидата в депутати в одномандатному окрузі, кандидат у депутати, який балотується в одномандатному окрузі в порядку самовисування  – 41 730,00 грн. (сорок одна тисяча сімсот тридцять гривень).

(c) Banknews

»Главная страница«

Оставить комментарий 1671 просмотров, 1 - сегодня |
Follow Discussion

1 комментарий to “Счета для денежного залога кандидатов в народные депутаты Украины”

  1. admin:

    ДО УВАГИ КАНДИДАТІВ У НАРОДНІ ДЕПУТАТИ УКРАЇНИ В ОВО: ВІДКРИТТЯ РАХУНКІВ ВИБОРЧИХ ФОНДІВ

    У зв’язку з надходженням до Центральної виборчої комісії звернень від кандидатів у народні депутати України в одномандатних виборчих округах щодо неможливості відкриття поточних рахунків їх виборчих фондів просимо ознайомитися з викладеною нижче інформацією.

    ЦВК у межах своєї відповідальності зробила низку кроків для вирішення зазначеної ситуації.

    Так, Комісія двічі надіслала Національному банку України роз’яснення щодо відкриття рахунків виборчих фондів кандидатів у народні депутати України на позачергових виборах народних депутатів України 21 липня 2019 року та здійснення контролю за надходженням, обліком і використанням коштів виборчих фондів, зокрема банками, в яких відкрито рахунки виборчих фондів (листи від 28 травня 2019 року № 21-39-4415, від 13 червня 2019 року № 21-39-4821).

    Національний банк України своєю чергою вже довів вказані листи ЦВК та додаткову роз’яснювальну інформацію до відома банків.

    Таким чином, у разі виникнення питань щодо неможливості відкриття поточних рахунків виборчих фондів просимо звертатися до Національного банку України та відповідно повідомляти про такі звернення Центральну виборчу комісію.

    Комісія нагадує, що кандидат у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі зобов’язаний відкрити рахунок свого виборчого фонду не пізніш як на десятий день з дня реєстрації Центральною виборчою комісією (частина перша статті 48 Закону України «Про вибори народних депутатів України»).

    При цьому Інструкцією про порядок відкриття і закриття рахунків клієнтів банків та кореспондентських рахунків банків резидентів і нерезидентів, затвердженою постановою Правління Національного банку України від 12 листопада 2003 року № 492 (у редакції постанови Правління Національного банку України від 1 квітня 2019 року № 56) за погодженням із Центральною виборчою комісією, встановлено порядок відкриття і закриття рахунків виборчих фондів (частина четверта статті 48 України «Про вибори народних депутатів України»).

    Довідково. Станом на 18 червня 2019 року відкрито 16 рахунків виборчих фондів кандидатів у народні депутати України в одномандатних виборчих округах на позачергових виборах народних депутатів України 21 липня 2019 року.
    18.06.2019 р.

Оставить комментарий





<