| RSS

accounting outsourcing in ukraine

Кількість активних платіжних карт Банку Кредит Дніпро збільшилася в 2018 році на 15%

Банк Кредит Дніпро у 2018 році показав випереджувальну ринок динаміку зростання кількості активних платіжних карт: число емітованих банком карт, за якими було проведено хоча б одну видаткову операцію за останні три місяці, збільшилося за рік на 15%, їх кількість перевищила 123,1 тис. штук. У цілому по ринку цей показник зріс на 6%, а загальна кількість активних платіжних карт (36,9 млн штук) уперше перевищила чисельність дорослого населення країни. 

«Статистика карткового ринку переконливо свідчить про зростання популярності платіжних карт як повсякденного зручного і безпечного фінансового інструменту для українців, – говорить Олег Пахомов, заступник голови Правління – директор із роздрібного бізнесу Банку Кредит Дніпро. – Сьогодні 4 з 5 операцій із платіжними картами здійснюються безготівково, а з кожних зарахованих на карткові рахунки 100 гривень заробітних плат і пенсій, соціальних виплат і грошових переказів 45 гривень працюють в економіці без переходу в кеш, підвищуючи прозорість фінансових потоків. Сучасні технології, які дозволяють управляти своїми фінансами з будь-якої точки світу в режимі 24/7/365, роблять платіжну карту повноцінним банком у кишені, а додаткові можливості карткових пакетних пропозицій не лише зручні, а й фінансово вигідні для клієнтів».

Банкір зазначив, що драйверами подальшого розвитку прозорої та ефективної cashless-економіки стануть підвищення фінансової грамотності населення, все більше проникнення технологій у повсякденне життя українців, соціальна відповідальність бізнесу та активна громадянська позиція споживачів, котрі відстоюють своє право обирати зручний спосіб оплати товарів і послуг.

Банк Кредит Дніпро засновано в 1993 році, в цей час входить у групу банків із приватним капіталом відповідно до класифікації НБУ. Єдиним акціонером Банку Кредит Дніпро є компанія «Бренкрофт Ентерпрайзез Лімітед», яка опосередковано належить Віктору Пінчуку.

(c) Banknews

»Главная страница«

Оставить комментарий 319 просмотров, 1 - сегодня |

Оставить комментарий





<