| RSS

accounting outsourcing in ukraine

ПриватБанк продовжує видачу “теплих кредитів”

29 Март, 2019 | 1 комментарий | Размещено в банк, кредит, ставка, Украина

ПриватБанк продовжує кредитування за програмою “Теплі кредити” для ОСББ та ЖБК. Як повідомив заступник голови правління банку Олег Сергєєв, сьогодні ПриватБанк та Держенергоефективності уклали договір щодо запуску “теплих кредитів” в 2019 році. 

У рамках програми об’єднання співвласників житла та житлові кооперативи зможуть отримати кредит до 3 млн. грн .по спрощеній процедурі, а строк погашення пільгових позик становить до 7 років.

“ПриватБанк першим із партнерів державної програми запропонував найнижчі серед банків ставки кредитування – до 18%, без додаткових умов і прихованих комісій, — нагадав Олег Сергєєв. —  Для ОСББ передбачено державну компенсацію до 40% на утеплення будинків, а в разі проживання в будинку одержувачів субсидій компенсація може вирости до 70%”.

Нагадаємо, що за умовами програми ОСББ отримують із держбюджету відшкодування від 40% до 70% частини суми “теплого кредиту”. Додаткові  компенсації надає місцева влада. На сьогодні діє 72 місцеві програми здешевлення “теплих кредитів” для ОСББ.

“Тож поспішайте зробити своє житло теплим і комфортним. Інвестувавши в енергоефективність, потім ви зможете економити на комунальних послугах, а заощадження – використовувати на важливі для родини та дітей справи”, — прокоментував Голова Держенергоефективності Сергій Савчук.

ПриватБанк долучився до програми “теплого” кредитування ОСББ у 2017 році. На сьогодні ПриватБанк обслуговує понад 10 тис. ОСББ.

(c) Banknews

 

»Главная страница«

Оставить комментарий 494 просмотров, 1 - сегодня |
Follow Discussion

1 комментарий to “ПриватБанк продовжує видачу “теплих кредитів””

  1. admin:

    С 6 апреля 2020 года ПриватБанк продолжает кредитование по программе «Теплые кредиты» для ОСМД и ЖСК на внедрение энергоэффективных мероприятий в многоэтажках. Договор о запуске «теплых кредитов» в 2020 году заключен банком и Госэнергоэффективности в конце прошлой недели.

    В рамках программы объединения совладельцев жилья и жилищные кооперативы смогут получить кредит по упрощенной процедуре. По условиям программы, ОСМД получают из госбюджета возмещение от 40% до 70% части суммы «теплого кредита». Дополнительные компенсации предоставляют местные власти.

    Для заботы о своем здоровье и в условиях введенного карантина, заявку на оформление «теплого кредита» можно подать онлайн на сайте ПриватБанка. На сегодня ПриватБанк обслуживает свыше 10 тыс ОСМД.

Оставить комментарий





<