| RSS

accounting outsourcing in ukraine

«Кредобанк» нарощує обсяги автокредитування

28 Февраль, 2019 | Нет комментариев | Размещено в банк, кредит, Украина, финансы

З початку 2019 року «Кредобанк» продовжує демонструвати зростання рівня продаж кредитів на придбання та під заставу автомобілів. Так, у січні видача автокредитів зросла на 20% порівняно з аналогічним періодом 2018 року. Про це повідомила пресс-служба банку. 

Зокрема, у січні 2019 року банк збільшив продаж кредитів на вживані транспортні засоби більш ніж удвічі. У видачі кредитів на нові автомобілі через партнерські мережі за січень «Кредобанк» зайняв абсолютну лідерську позицію в мережі «Укравто» та отримав одні з перших позицій продажу в мережах компаній ТОВ «Авторітейл Асистанс», «Ем Ем Сі» та «Пежо Сітроен Україна».

 «Нам особливо приємно, що незважаючи на зниження обсягів ринку автомобільного кредитування в Україні у січні 2019 року, «Кредобанк» зміг істотно збільшити продаж кредитів на придбання нових та вживаних автомобілів. Кредобанк» залишається одним з небагатьох банків на ринку, що надає своїм клієнтам можливість придбати не лише нові, а й вживані автомобілі в кредит на термін до 7 років», – говорить виконавчий директор напрямку споживчого кредитування та автокредитування АТ «Кредобанк» Олександр Кушлик.

 Протягом 2018 року «Кредобанк» надав кредитів на придбання та під заставу транспортних засобів фізичним особам на загальну суму більше 1,5 млрд. грн., що, у свою чергу, дозволило майже 3 тис. клієнтів стати власниками нових автомобілів. У 2018 році «Кредобанк» на 14% збільшив обсяг кредитів на придбання автомобілів в порівнянні з 2017 роком.

ПАТ «Кредобанк», заснований у Львові у 1990 році, є найбільшим банком Західної України та  найбільшою польською інвестицією у банківську систему України, належить до групи  банків іноземних банківських груп за класифікацією НБУ. Його стратегічним інвестором є найбільший банк Польщі – PKO Bank Polski S.A. Банк пропонує повний спектр послуг для роздрібних клієнтів, підприємств малого, середнього та великого бізнесу в 22-х областях України та Києві. У 2018 році агентство «Стандарт-рейтинг» підтвердило найвищий рейтинг депозитів ПАТ «Кредобанк» – ua.1 за шкалою агентства, короткостроковий кредитний рейтинг банку на найвищому рівні uaK1, а кредитний рейтинг банку за національною шкалою — на найвищому рівні uaAAA зі стабільним прогнозом. У лютому 2019 року банк переміг у номінації «Чистий банк» серед банків іноземних банківських груп у рейтингу «Банки року-2019» від агентства «Фінансовий клуб».  За підсумками 2018 року банк отримав 1 місце премії «Prostobank Awards» в номінаціях «Іпотечні кредити для нерухомості на вторинному ринку», «Бланкові овердрафти» та «Депозити для бізнесу».

(с) Banknews

»Главная страница«

Оставить комментарий 309 просмотров, 1 - сегодня |

Оставить комментарий





<