| RSS

accounting outsourcing in ukraine

В 2018 году Кредобанк профинансировал приобретение строительной техники JCB на сумму более 39 млн. грн.

12 Январь, 2019 | 1 комментарий | Размещено в банк, кредит, Украина

В 2018 году Кредобанк предоставил украинским предприятиям малого, среднего и крупного бизнеса более 39 млн. грн. на приобретение на условиях кредита или лизинга строительной и сельскохозяйственной техники британского бренда JCB. Об этом сообщила пресс-служба банка. 

Финансирование стало возможным благодаря соглашению, заключенному между банком и ООО «Констракшн Машинери», являющейся официальным дилером JCB в Украине.

Благодаря соглашению между Кредобанк и «Констракшн Машинери», которое было заключено в четвертом квартале 2018 года, украинские предприятия получили возможность покупать любую технику JCB в кредит или лизинг на срок до 60 месяцев. За период сотрудничества специальными условиями покупки техники воспользовалось 13 украинских компаний, которые с помощью финансирования банка приобрели 20 единиц техники общей стоимостью почти 60 млн. грн.

«Соглашение между Кредобанк и официальным дилером JCB в Украине делает качественную строительную и сельскохозяйственную технику доступной для украинских предприятий благодаря специальным условиям кредитования и лизинга. Приятно, что за достаточно короткое время заманчивым предложением воспользовались 13 украинских компаний. Надеемся, в 2019 году мы сможем помочь с приобретением техники JCB еще большем количестве компаний », – говорит исполнительный директор направления корпоративного бизнеса и МСБ ПАО «Кредобанк» Евгений Заиграев.

«Сотрудничество компании CML и Кредобанка открывает новые возможности для наших клиентов для приобретения современной строительной и сельхозпредприятий техники JCB», – отметил коммерческий директор ООО «КОНСТРАКШН МАШИНЕРИ» Сергей Савенок.

J.C. Bamford Excavators Limited (известная как JCB) – английский семейная компания со штаб-квартирой в Уттоксетери, графство Стаффордшир. Основана в 1945 году Джозефом Сирилом Бэмфорд (Joseph Cyril Bamford). Это третий по величине в мире производитель специализированной техники для строительства и сельского хозяйства. Компания производит более 300 видов машин, в том числе экскаваторы, тракторы и дизельные двигатели.

Официальным дилером JCB в Украине является компания Констракшн Машинери (CML), работающая на рынке с 2003 года. Представительства компании и сервисные центры расположены в таких городах как Киев, Харьков, Днепр, Львов, Одесса, Полтава, Сумы, Запорожье, Тернополь, Хмельницкий, Ровно, Лубны, Винница и Краматорск.

(с) Banknews

»Главная страница«

Оставить комментарий 574 просмотров, 1 - сегодня |
Follow Discussion

1 комментарий to “В 2018 году Кредобанк профинансировал приобретение строительной техники JCB на сумму более 39 млн. грн.”

  1. admin:

    ПРЕС-РЕЛІЗ
    4 вересня 2019 р. м. Львів
    Обсяг фінансування «Кредобанку» за програмою JCB Finance перевищив 200 мільйонів гривень
    У рамках ексклюзивного партнерства з реалізації програми JCB Finance «Кредобанк» профінансував придбання українськими підприємствами сільськогосподарської та будівельної техніки JCB на більш як 200 мільйонів гривень. Завдяки фінансуванню банку станом на серпень українські компанії змогли придбати більше 100 машин загальною вартістю майже 300 мільйонів гривень.
    Ключовими перевагами пропозицій програми JCB Finance є швидкі процедури розгляду заявок на кредит чи лізинг на купівлю техніки (попереднє рішення за 3 дні, остаточне рішення для лізингу за 4-7 днів та для кредиту за 4-14 днів), а також найбільш конкурентні ставки на українському ринку та можливості акційних пропозицій з субсидованими ставками на окремі моделі сільськогосподарських та будівельних машин JCB. Станом на початок вересня в програмі діють акційні умови з придбання телескопічних навантажувачів, міні-навантажувачів, фронтальних навантажувачів та гусеничних екскаваторів під 0% на 1-2 роки.
    «Досягнення вражаючого результату лише за кілька місяців роботи програми підтверджує високу популярність техніки JCB в Україні. Ми раді, що наша робота у рамках програми вже допомогла і допомагає українським фірмам купувати сучасну та якісну будівельну та сільськогосподарську техніку і тим самим розвивати не тільки свій бізнес, а й економіку України», – говорить виконавчий директор напрямку корпоративного бізнесу та МСБ АТ «Кредобанк» Євген Заіграєв.
    Компанія JCB – один із найбільших світових виробників будівельного та сільськогосподарського обладнання. Історія JCB – це історія інновацій, цілеспрямованості та наполегливої праці. Пройшовши шлях від скромного підприємства з виробництва сільськогосподарських причепів у 1945 році до сучасного світового гіганту, компанія JCB постійно прагнула бути найкращою та шукала можливості для розвитку. Нині в компанії працює 15000 осіб на 4-х континентах, а техніку JCB можна знайти у будь-якому куточку світу – її продає 2000 дилерських центрів у 150 країнах світу. З початку своєї історії JCB інвестує великі кошти у науково-дослідні та дослідно-конструкторські розробки, завдяки чому у виробничі процеси постійно впроваджуються інновації та застосовуються найсучасніші технології. Інженерно-технічне забезпечення JCB є одним із найкращих у світі, компанія виробляє понад 300 моделей техніки та добре відома високим рівнем обслуговування замовників. Будучи компанією світового класу, JCB залишається родинним бізнесом.

    «Кредобанк» та JCB підписали угоду про ексклюзивне партнерство в реалізації програми JCB Finance на території України 12 квітня під час Весняного ділового форуму – однієї з найбільших бізнес-подій року в Західній Україні. Аби скористатися програмою, зацікавленим компаніям потрібно звернутися до одного з дилерів JCB в Україні та залишити заявку на купівлю техніки в рамках програми. «Кредобанк» як партнер JCB Finance забезпечує фінансування кредиту або лізингу за програмою.
    Довідка:
    АТ «КРЕДОБАНК» заснований у Львові у 1990 році, віднесений Національним банком України до системно важливих банків та входить до фінансової групи PKO Bank Polski – найбільшої фінансової інституції Польщі та однієї з найбільших фінансових груп Центрально-Східної Європи. Домінуючий підрозділ групи – найбільший банк Польщі PKO Bank Polski зі 100-літньою історією, найстійкіший з 48 банків Європи за результатами стрес-тестів Європейської адміністрації банківського нагляду (листопад 2018 р.).
    «КРЕДОБАНК» пропонує повний спектр послуг для роздрібних клієнтів, підприємств малого, середнього та великого бізнесу України. Банк активно кредитує роздрібних клієнтів та малий і середній бізнес, пропонуючи низку спеціальних програм із мінімальними відсотками. Банк має кредитний рейтинг за національною шкалою на найвищому рівні uaAAA зі стабільним прогнозом та короткостроковий кредитний рейтинг банку на найвищому рівні uaK1 від агентств «Стандарт-Рейтинг» та «Експерт-Рейтинг».

Оставить комментарий





<