| RSS

accounting outsourcing in ukraine

Доллар закончил день на Межбанке на 12,7 грн, на заседании Совбеза ООН Россию не поддержала ни одна страна

15 Апрель, 2014 | 1 комментарий | Размещено в гривна, доллар, межбанк, Украина

Предлагаем вашему вниманию самые интересные цифры и цитаты понедельника, 14 апреля:

  • Доллар закончил день на Межбанке на 12,7 грн
  • С 1 апреля бензин в Украине подорожал на 8%
  • Украина будет платить России $386 за 1 тыс кубов газа
  • Украина в феврале-2014 улучшила сальдо внешней торговли товарами в 7,3 раза
  • Курс доллара к рублю на Московской бирже вырос сегодня на 37 копеек

Тимошенко резко передумала – она уже требует провести “общую мобилизацию” и попросила прямую военную помощь у Запада

“На Востоке действуют не украинские сепаратисты, а хорошо обученные и вооруженные русские диверсанты. Давайте называть вещи своими именами. Фактически Украине объявлена война. Я до последнего была уверена, что нынешний кризис можно было решить мирным путем, не допустив полномасштабную военную агрессию России против Украины. Сегодня эти шансы уже потеряны. Они не остановятся, если мы их не остановим”

Представитель США в ООН Саманта Пауэр о событиях в восточных регионах Украины

“Украинцы выдержали больше, чем любая другая страна – член ООН могла бы выдержать без применения силы. Это не протесты, это не демонстрации… это профессиональные силы с оружием, изготовленным в России, осуществляющие скоординированные действия. Мы по-прежнему очень и очень желаем говорить о деэскалации ситуации”.

Бывший глава “Ощадбанка” Анатолий Гулей о махинациях валютных спекулянтов

“Я не понимаю психологии валютных спекулянтов. По моим подсчетам они получили около 280% прибыли на росте курса (доллара), и, думаю, пора НБУ и правоохранителям заняться этим вопросом. Ведь получается, что делегация отправилась в Вашингтон, а валютные мыши – начали танцевать. Куда это годится?”

Заместитель секретаря Совета национальной безопасности и обороны Виктория Сюмар о введении в стране чрезвычайного положения

“Почему антитеррористическая операция с задействованием Вооруженных сил, а не чрезвычайное положение? Потому что введение чрезвычайного положения означает остановку избирательной кампании на этой территории, создавать основания для сомнений в их легитимности”.

The Wall Street Journal о мягкотелости Запада касательно украинско-российского конфликта

“Предательство Запада – неожиданный удар для украинцев. ЕС всегда находил предлоги, чтобы отказывать Украине в перспективе присоединения. Но СШАоказывали Украине колоссальную помощь и обещали защитить ее суверенитет, Украина взамен участвовала в дискуссиях и миссиях НАТО… И вот теперь, когда Украина попросила у «старого друга» оружие и разведданные, Вашингтон согласился предоставить только армейские пайки”.

(с) Banknews

»Главная страница«

Оставить комментарий 1508 просмотров, 1 - сегодня |
Follow Discussion

1 комментарий to “Доллар закончил день на Межбанке на 12,7 грн, на заседании Совбеза ООН Россию не поддержала ни одна страна”

  1. admin:

    Для отримання ліцензії на право оптової або роздрібної торгівлі пальним необхідно подати пакет документів

    Головне управління ДФС у Дніпропетровській області звертає увагу реалізаторів пального, що Законом України від 23 листопада 2018 року № 2628-VIII «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України щодо покращення адміністрування та перегляду ставок окремих податків і зборів» (далі – Закон № 2628) внесено зміни, зокрема, до ст. 15 Закону України від 19 грудня 1995 року № 481/95-ВР «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів» із змінами та доповненнями (далі – Закон № 481), які набирають чинності з 01.07.2019.
    Так, згідно із змінами, внесеними до ст. 15 Закону № 481, для отримання ліцензії на право оптової або роздрібної торгівлі пальним або на право зберігання пального разом із заявою додатково подаються завірені заявником копії таких документів:
    ► документи, що підтверджують право власності або право користування земельною ділянкою, або інше передбачене законодавством право землекористування на земельну ділянку, на якій розташований об’єкт оптової або роздрібної торгівлі пальним або зберігання пального, чинні на дату подання заяви та/або на дату введення такого об’єкта в експлуатацію, цільове призначення якої відповідає заявленій діяльності;
    ► акт вводу в експлуатацію об’єкта або акт готовності об’єкта до експлуатації, або сертифікат про прийняття в експлуатацію закінчених будівництвом об’єктів, або інші документи, що підтверджують прийняття об’єктів в експлуатацію відповідно до законодавства, щодо всіх об’єктів у місці оптової або роздрібної торгівлі пальним або зберігання пального, необхідних для оптової або роздрібної торгівлі пальним або зберігання пального;
    ►дозвіл на початок виконання робіт підвищеної небезпеки та початок експлуатації (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки.
    Копії таких документів не подаються у разі їх наявності у відкритих державних реєстрах, якщо реквізити таких документів та назви відповідних реєстрів зазначено в заяві на видачу ліцензії на право оптової або роздрібної торгівлі пальним або на зберігання пального.
    Відповідальність за достовірність даних у документах, поданих разом із заявою, несе заявник.
    У разі якщо зазначені документи видані (оформлені) іншій особі, ніж заявник, такий заявник додатково подає документи, що підтверджують його право на використання відповідного об’єкта.
    Суб’єкти господарювання, які здійснюють оптову торгівлю пальним, за відсутності місць оптової торгівлі пальним копії таких документів не подають.
    Ліцензія на право виробництва пального або рішення про відмову у її видачі видається заявнику не пізніше 30 календарних днів з дня одержання зазначених у Законі № 481 документів. Ліцензія на право оптової торгівлі пальним, зберігання пального, роздрібної торгівлі пальним або рішення про відмову в її видачі видається заявнику не пізніше 20 календарних днів з дня одержання зазначених у Законі № 481 документів.
    Після видачі/призупинення/анулювання ліцензії на право оптової або роздрібної торгівлі пальним або на зберігання пального центральний орган виконавчої влади, що реалізує державну податкову та митну політику, вносить відповідні відомості до Єдиного реєстру ліцензіатів та місць обігу пального не пізніше наступного робочого дня з дня видачі/призупинення/анулювання відповідної ліцензії.
    Слід зауважити, що з урахуванням змін, внесених Законом № 2628 до ст. 17 Закону № 481, за порушення норм Закону № 481 застосовуються такі фінансові санкції у разі:
    ◄ виробництва пального без наявності ліцензії – 1 000 000 гривень;
    ◄ оптової торгівлі пальним або зберігання пального без наявності ліцензії – 500 000 гривень;
    ◄ роздрібної торгівлі пальним без наявності ліцензії – 250 000 гривень.

Оставить комментарий





<